Серија 5334..H

-

Оди до
R59342.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

-

Технички податоци

Вага за манометар: 0–10 bar

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
- Вага за манометар: 0–10 bar.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi