Серија 5485

Ѕиден тампон резервоар-хидрауличен сепаратор за топлинска пумпа.

Оди до
548515.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Ѕиден тампон резервоар-хидрауличен сепаратор за топлинска пумпа.
Од нерѓосувачки челик AISI 304.
Со високо ефективна проширена EPP изолација.
Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 4 bar
Среден температурен опсег: -10–95 °C
Максимален процент на гликол: 30 %
средно: раствори на гликол, вода
Материјал: нерѓосувачки челик

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Максимална препорачана стапка на проток Волумен
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Ѕиден тампон резервоар-хидрауличен сепаратор за топлинска пумпа. Со изолација. Од нерѓосувачки челик AISI 304. Со високо ефективна проширена EPP изолација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F... Максимален работен притисок: 4 bar. Среден температурен опсег: -10–95 °C. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: раствори на гликол, вода. Максимална препорачана стапка на проток: 3,5 m³/h. Волумен: 15 l. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Ѕиден тампон резервоар-хидрауличен сепаратор за топлинска пумпа. Со изолација. Од нерѓосувачки челик AISI 304. Со високо ефективна проширена EPP изолација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F... Максимален работен притисок: 4 bar. Среден температурен опсег: -10–95 °C. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. Максимална препорачана стапка на проток: 3,5 m³/h. Волумен: 20 l. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Ѕиден тампон резервоар-хидрауличен сепаратор за топлинска пумпа. Со изолација. Од нерѓосувачки челик AISI 304. Со високо ефективна проширена EPP изолација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F... Максимален работен притисок: 4 bar. Среден температурен опсег: -10–95 °C. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. Максимална препорачана стапка на проток: 3,5 m³/h. Волумен: 25 l. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Ѕиден тампон резервоар-хидрауличен сепаратор за топлинска пумпа. Со изолација. Од нерѓосувачки челик AISI 304. Со високо ефективна проширена EPP изолација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F... Максимален работен притисок: 4 bar. Среден температурен опсег: -10–95 °C. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. Максимална препорачана стапка на проток: 3,5 m³/h. Волумен: 30 l. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Ѕиден тампон резервоар-хидрауличен сепаратор за топлинска пумпа. Со изолација. Од нерѓосувачки челик AISI 304. Со високо ефективна проширена EPP изолација. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. G 1 1/4" (ISO 228-1) F. G 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 4 bar. Среден температурен опсег: -10–95 °C. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. Максимална препорачана стапка на проток: 5,5 m³/h. Волумен: 50 l. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI