Серија 165

Хидрауличен сепаратор за единици од серија 165, 166 и 167.

Оди до
165010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хидрауличен сепаратор за единици од серија 165, 166 и 167.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор за единици од серија 165, 166 и 167. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
ab63f407-9c1c-4185-ae24-2e34e141613e

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi