Серија 6002

Тајмер со програмабилно копче, поставки од 0,25 до 15 минути.

Оди до
600200.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Тајмер со програмабилно копче, поставки од 0,25 до 15 минути.

Технички податоци

Напојување со електрична енергија: 230V (AC)

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Тајмер со програмабилно копче, поставки од 0,25 до 15 минути. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi