Серија 5464

DISCALDIRTMAG, Сепаратор и деаератор за нечистотија со магнет.

Оди до
546405.png
546405_dim~-~page-1.png
546405.png
546405_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Сепаратор и деаератор за нечистотија со магнет.
Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки.
Со хигроскопско безбедносно капаче.
Одводен вентил со приклучок за црево.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 3 bar
Среден температурен опсег: 0–90 °C
Материјал: технополимер

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Сепаратор и деаератор за нечистотија со магнет. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки. Со хигроскопско безбедносно капаче. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
e4d61d1d-493f-43a1-8051-f0d1f0c9605b
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Сепаратор и деаератор за нечистотија со магнет. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки. Со хигроскопско безбедносно капаче. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
c14156e2-d6aa-4cbf-abe6-77c4d4f80af2
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор и деаератор за нечистотија со магнет. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки. Со хигроскопско безбедносно капаче. Одводен вентил со приклучок за црево. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
a9fc1789-6a10-44c3-8ae0-44fdadfba91e
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Сепаратор и деаератор за нечистотија со магнет. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки. Со хигроскопско безбедносно капаче. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: Ø 22, приклучоци за бакарни цевки. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
745de7e2-c4f0-4d2b-b653-d6e25ef6437e
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Сепаратор и деаератор за нечистотија со магнет. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки. Со хигроскопско безбедносно капаче. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: Ø 28, приклучоци за бакарни цевки. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
0a0001de-f753-4eac-93df-e80bbd1f707b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi