Серија 5461

DISCALDIRTMAG, Сепаратор и деаератор за нечистотија со магнет.

Оди до
546105.png
546105_dim~-~page-1.png
546105_sez~-~page-1.png
546105.png
546105_dim~-~page-1.png
546105_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Сепаратор и деаератор за нечистотија со магнет.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Материјал: месинг

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор и деаератор за нечистотија со магнет. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
3e7e04fb-dc6f-474b-9ce1-34f96bf47292
3D модели
Текст за опис
Сепаратор и деаератор за нечистотија со магнет. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
540bb52c-4020-4ab9-90e2-44c398a7cb85
3D модели
Текст за опис
Сепаратор и деаератор за нечистотија со магнет. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
331ccc2f-17c3-4b33-af13-aacd9b10584d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi