Серија 446

Претходно склопен приклучок за компресија, за ковани цевки од бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик.

Оди до
446010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Претходно склопен приклучок за компресија, за ковани цевки од бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик.
Со о-прстен заптивка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -25–120 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Претходно склопен приклучок за компресија, за ковани цевки од бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Со о-прстен заптивка. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 10. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
2f5f133b-a7f2-4248-9270-4bba8199e6d3
3D модели
Текст за опис
Претходно склопен приклучок за компресија, за ковани цевки од бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Со о-прстен заптивка. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 12. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
1c90d320-a70f-450e-b21d-a0fc7ed2ff75
3D модели
Текст за опис
Претходно склопен приклучок за компресија, за ковани цевки од бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Со о-прстен заптивка. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 14. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
f151a336-e239-4d02-a062-2ae68bfd6257
3D модели
Текст за опис
Претходно склопен приклучок за компресија, за ковани цевки од бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Со о-прстен заптивка. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 15. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
e90f9242-47c1-4c5e-aa5f-ad1a4874d81f
3D модели
Текст за опис
Претходно склопен приклучок за компресија, за ковани цевки од бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Со о-прстен заптивка. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
512aa2ac-fa7b-475d-bc69-89ca8d64038b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi