Серија 347

Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик.

Оди до
347010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -25–120 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 10. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
a1ba07fb-7453-46a1-a79f-a0d64a20a556
3D модели
Текст за опис
Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 12. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 25–120 °C.
SCIP code
dd8967dc-8423-4a51-8dc3-82b1848f9ae3
3D модели
Текст за опис
Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 14. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 25–120 °C.
SCIP code
52212c72-faa5-4e4e-82af-1ed117386f14
3D модели
Текст за опис
Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 15. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 25–120 °C.
SCIP code
6844d174-201f-45e1-a16b-ece8ff6e8b94
3D модели
Текст за опис
Компресивните краеви се вклопуваат за цевки од кован бакар, тврд бакар, месинг, мек челик и нерѓосувачки челик. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 25–120 °C.
SCIP code
b296e18b-9031-4275-a31c-16a54be6b1dc

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi