Серија 551

DISCAL, Деаератор.

Оди до
551003.png
551003_dim~-~page-1.png
551002_dim~-~page-1.png
551003_sez~-~page-1.png
551003.png
551003_dim~-~page-1.png
551002_dim~-~page-1.png
551003_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Деаератор.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Деаератор. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
d8d60454-6e27-422d-9b30-8812a4e6f934
3D модели
Текст за опис
Деаератор. Поврзување: Ø 22, спој за стегање. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
c9094684-99bb-4199-9d3c-8348863c647a

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi