Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала.

Оди до
518500.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Максимален процент на гликол: 30 %
средно: вода, раствори на гликол

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување големина големина
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
03f61e06-3fac-471c-a353-83a21cdddae6
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Бајпас вентил со диференцијален притисок, прилагодлив со градуирана скала. големина: Ø 22. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
4405c52a-edc1-4a34-ab95-a371ee95b790