Серија 668

Асиметричен бајпас склоп со фиксна поставка.

Оди до
668000S1.png
668000S1_dim~-~page-1.png
668000S1_sez~-~page-1.png
668000S1.png
668000S1_dim~-~page-1.png
668000S1_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Асиметричен бајпас склоп со фиксна поставка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел главната врска Поврзување
3D модели
Текст за опис
Асиметричен бајпас склоп со фиксна поставка. главната врска: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi