Misija

Caleffi je vodeći talijanski proizvođač visoko kvalitetnih komponenti za sustave grijanja, klimatizacije i vodoinstalacije, kao i hidrauličkih rješenja visokih performansi.

Uspjeh našeg poduzeća zasniva se na sveobuhvatnoj kvaliteti koja se zasniva na kvaliteti svake pojedinačne operacije u cjelokupnom procesu proizvodnje. Samim tim, svaka aktivnost naših zaposlenih (od dizajna, preko proizvodnje, do servisiranja) jednako je važna.

Za nas je čak i najmanji detalj bitan, jer može imati značajan i pozitivan utjecaj na čitav sustav.

Poduzeće Caleffi, svjesno ovih pitanja, posvećeno je poslovanju koje dovodi do toga da svi njeni zaposleni osjećaju da su direktno uključeni  i da predstavljaju sastavni dio procesa koji doprinosi krajnjoj kvaliteti proizvoda.

Zbog toga je naš cilj i naša filozofija da se zalažemo za rješenja koja ističu ljudski potencijal i inovacije, koja se razvijaju u kontekstu strogog moralnog kodeksa i koja kroz naš rad svjedoče o našem poštenom poslovanju i poštivanju danih obećanja.

Vizija

 • Vodstvo

  U Italiji, naše poduzeće je prepoznatljivo kao vodeće u proizvodnji komponenata za sustave grijanja i klimatizacije koji se koriste u domaćinstvima i industriji, a cilj nam je da širom zemlje zadržimo našu vodeću poziciju.
   

 • Globalizacija

   Prisutni smo na tržištu u više od 50 različitih zemalja i poslujemo preko lokalnih predstavništava. Čvrsto vjerujemo u ujednačen i koordiniran proces internacionalizacije.

  Naš cilj je da u budućnosti primijenimo interkulturni marketing program koji će se zasnivati na vrijednostima koje su zajedničke svima.

 • Inovacije

  Namjera nam je da unaprijedimo naš program razvoja i istraživanja kako bismo zadovoljili stvarne zahtjeve tržišta, zato što znamo da povećane tehničke mogućnosti i bolja tehnologija predstavljaju ključne faktore poslovanja u suvremenom svijetu.

Filozofija

 • BRIGA O KUPCIMA

  trudimo se da naša služba za korisnike uvijek savjesno i pažljivo pristupa potrebama naših kupaca, a služba za dostavu, savjetovanje i tehničku podršku razvijena je upravo prema njihovim potrebama.

 • POŠTIVANJE OKOLIŠA

  Cilj nam je garantirati da energiju i sirove materijale koristimo štedljivo, poštujući okoliš u kojem živimo koliko god je u to našoj mogućnosti.

 • RADNA OKOLINA

  Želimo raditi u sigurnoj i ugodnoj okolini, pritom pazeći da su svi svjesni rizika koje uključuju aktivnosti koje pojedinac obavlja. Okolina koja stvara daljnje temelje za osobni i profesionalni razvoj.

 • PROFESIONALNA OBUKA

  Želimo osigurati konstantnu obuku, koju smatramo presudnom za savladavanje izazova koje donosi stalna evolucija tehnologije.

 • ODNOS SA SURADNICIMA

  Smatramo da je potrebno i važno da se ovi odnosi temelje na uzajamnoj i neophodnoj odanosti, transparentnosti i suradnji.

 • ODGOVORNOST PODUZEĆA

  Želimo raditi pošteno u skladu s ekonomskim, socijalnim i ekološkim očekivanjima privatnih i javnih stranaka koje su uključene u aktivnosti naše kompanije.