Резервна сонда за рециркулација и држач за контактна сонда за електронски вентил за мешање.

Оди до
F69807.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервна сонда за рециркулација и држач за контактна сонда за електронски вентил за мешање.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Резервна сонда за рециркулација и држач за контактна сонда за електронски вентил за мешање.
3D модели
Текст за опис
Резервна сонда за рециркулација и држач за контактна сонда за електронски вентил за мешање.