Резервна сонда за проток за електронски вентил за мешање серија 6000 со навојни приклучоци и хибриден електроникс вентил за мешање од серија 6000, LEGIOMIX® 2.0.

Оди до
F69807.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервна сонда за проток за електронски вентил за мешање серија 6000 со навојни приклучоци и хибриден електроникс вентил за мешање од серија 6000, LEGIOMIX® 2.0.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Резервна сонда за проток за електронски вентил за мешање серија 6000 со навојни приклучоци и хибриден електроникс вентил за мешање од серија 6000, LEGIOMIX® 2.0.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator