Приклучок за шифра 548550.

Оди до
F0001878.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Приклучок за шифра 548550.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Приклучок за шифра 548550. Поврзување: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi