Серија 644

Комплет за изолација за употреба во системи за греење и климатизација.

Оди до
CBN644357.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за изолација за употреба во системи за греење и климатизација.
За тринасочни моторизирани вентили од серијата 644.

Технички податоци

Среден температурен опсег: -10–110 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Комплет за изолација за употреба во системи за греење и климатизација. За тринасочни моторизирани вентили од серијата 644. Среден температурен опсег: -10–110 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi