MINICAL, Автоматски отвор за воздух.

Оди до
502067.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух.
Со хигроскопско безбедносно капаче.
Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar
Среден температурен опсег: 0–120 °C
Материјал: месинг

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Со изолација. Со хигроскопско безбедносно капаче. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI