Vállalatunk

Caleffi fűtési, légkondícionálási és vízvezeték rendszerekhez való alkatrészeket, hőmérséklet mérési berendezéseket és megújuló energia rendszerekhez való speciális kiegészítőket tervez és gyárt.

Tekintse meg prezentációinkat, pénzforgalmunkat és beruházásainkat, illetve az alkalmazottaink számáról, a nemzetközi jelenlétünkről és gyártóüzemeinkről való adatokat.

 

Prezentációk megtekintése

Küldetésünk

KÜLDETÉSÜNK

A globalizáció idején 50 országban vezetőnek lenni homogén nemzetközivé válási folyamatok létrehozását jelenti, amelyek az innovációra összpontosítanak  és tiszteletben tartják a cégfilozófiánkat.

Cégfilozófiánk

TANÚSÍTVÁNYAINK

A Caleffi folyamatosan igyekszik az ISO szerinti legfontosabb szabványoknak megfelelni. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk a minőségi, környezettudatossági, egészségügyi és biztonsági szempontokra.

Tanúsítványaink

Portfólió

PORTFÓLIÓ

Termékeink valós felhasználása fűtési és vízvezeték rendszerekben, hőmérséklet mérési és megújuló energetikai környezetben. 

Esettanulmányok

Történetünk

TÖRTÉNETÜNK

 

A teljes Caleffi történet egy részletes leírásban: az 1961-es kezdetektől a 80-as évekbeli gyors fejlődésen át a 90-es évekbeli nemzetközi terjeszkedésig. Élje át újra a különböző mérföldköveket, úgy mint a CUBOROSSO kutatási központ létrehozása vagy a MAV.

 

A mérföldkövek megtekintése

SZERVEZETI ÁBRA

A Caleffi SpA olasz cég felépítése egy szervezeti ábrán, Marco Caleffi elnök-vezérigazgatótól a vállalat különböző részlegeinek bemutatásáig.

Székhely szervezeti ábra