ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η Caleffi είναι ο κορυφαίος Ιταλός κατασκευαστής εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για εγκαταστάσεις θέρμανσης, υδραυλικών εγκαταστάσεων, κλιματισμού, μέτρησης θερμότητας και ανανεώσιμων συστημάτων για οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Η επιτυχία της εταιρείας μας βασίζεται στην συνολική ποιότητα, η οποία εξαρτάται από την ποιότητα των επιμέρους εργασιών που αποτελούν τη συνολική παραγωγική διαδικασία.

Επομένως, όλες οι ενέργειες του προσωπικού μας (από το σχεδιασμό μέσω της παραγωγής έως την εξυπηρέτηση μετά την πώληση) είναι σημαντικές.

Για εμάς, ακόμη και η μικρότερη λεπτομέρεια είναι σημαντική, καθώς μπορεί να έχει σημαντικό και θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρο το σύστημα. Γνωρίζοντας καλά αυτά τα θέματα, η Caleffi έχει δεσμευτεί να εργάζεται με τρόπο που να κάνει κάθε μέλος του προσωπικού του να αισθάνεται άμεσα εμπλεκόμενο και αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας που συμβάλλει στην τελική ποιότητα.

Ως εκ τούτου, στοχεύουμε - και αυτή είναι η φιλοσοφία μας - να προωθήσουμε επιλογές που ευνοούν τους ανθρώπινους πόρους και την καινοτομία, οι οποίες πρέπει να επιδιώκονται στο πλαίσιο ενός αυστηρού ηθικού κώδικα, ο οποίος μέσω των πράξεών μας πιστοποιεί την αμεροληψία μας και τον σεβασμό των δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει.

ΟΡΑΜΑ

 • Ηγέτης

  Είμαστε ο αναγνωρισμένος ηγέτης στην παραγωγή εξαρτημάτων θέρμανσης και κλιματισμού για οικιακή και βιομηχανική χρήση στην Ιταλία και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε αυτή τη θέση σε ολόκληρη τη χώρα.
   

 • Παγκοσμιοποίηση

  Είμαστε παρόντες σε περισσότερες από 90 διαφορετικές χώρες και λειτουργούμε μέσω τοπικών υποκαταστημάτων. Πιστεύουμε ακράδαντα στην ομοιόμορφη και συντονισμένη διεθνοποίηση.
  Ο στόχος μας για το μέλλον είναι να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα διαπολιτισμικού μάρκετινγκ με βάση κοινές αξίες.

 • Καινοτομία

  Σκοπεύουμε να εντείνουμε το πρόγραμμα R & D στην προσπάθειά μας να ικανοποιήσουμε τις πραγματικές απαιτήσεις της αγοράς, διότι γνωρίζουμε ότι οι αυξημένες τεχνικές δυνατότητες και η καλύτερη τεχνολογία αποτελούν βασικούς παράγοντες για την επιχειρηματική δραστηριότητα στον σύγχρονο κόσμο.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 • Εξυπηρέτηση πελατών

  Θέλουμε οι υπηρεσίες μας να είναι όλο και περισσότερο σχολαστικές με γνώμονα τις  ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας υπηρεσίες, συμβουλές  και τεχνική υποστήριξη που αναπτύσσονται ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

 • Σεβασμός στο περιβάλλον

  Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η ενέργεια και οι πρώτες ύλες  χρησιμοποιούνται με φειδώ, και με σεβασμό στο περιβάλλον στο οποίο ζούμε, όσο το δυνατόν περισσότερο.

 • Το περιβάλλον εργασίας

  Θέλουμε να εργαζόμαστε σε ένα ασφαλές και άνετο εργασιακό περιβάλλον, διασφαλίζοντας ότι όλοι γνωρίζουν τους κινδύνους που ενέχονται στις δικές τους δραστηριότητες. Ένα περιβάλλον που δημιουργεί ένα περαιτέρω κίνητρο για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

 • Επαγγελματική εκπαίδευση

  Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε τη συνεχή κατάρτιση, την οποία θεωρούμε απαραίτητη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που παρουσιάζει η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας.

 • Σχέσεις με τους συνεργάτες μας

  Πιστεύουμε ότι είναι θεμιτό και σημαντικό οι σχέσεις αυτές να βασίζονται σε αμοιβαία και ουσιαστική πίστη, διαφάνεια και συνεργασία.

 • Συλλογική ευθύνη

  Θέλουμε να συνεργαστούμε με τις δέουσες οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές προσδοκίες όλων των ιδιωτικών και δημόσιων φορέων που εμπλέκονται στις δραστηριότητες της εταιρείας μας.