18 Februari 2019

ISH FRANKFURT 2019: NIEUWE HAL, NIEUWE STAND

CALEFFI OP ISH: NIEUWE HAL, NIEUWE STAND
Hal 9.1 A42

Caleffi betreedt een nieuwe dimensie terwijl zij zich voorbereidt op de ISH beurs 2019 in Frankfurt.

Ten eerste is de opstelling veranderd waarin Caleffi en andere HVAC merken werden ontvangen. Het nieuwe ontwerp van Messe Frankfurt heeft geleid tot een complete reorganisatie van de hallen en corresponderende productsectoren. Dus nemen we allemaal afscheid van de historische hal 10.1, welke nu definitief buiten werking is gesteld, en verplaatsen we ons met z'n allen naar hal 9.1, die een variatie aan structurele en tentoonstellende voordelen biedt.

Het eerste wat opvalt is de toename in hoogte - niks overweldigends maar een duidelijke verbetering, wat betekent dat de vaste structuren van de stand kunnen stijgen naar een hoogte van 4 meter, iets wat Caleffi al jaren wilde. Hiermee kunnen we eindelijk de CUBOROSSO - het sleutelelement van de nieuwst Caleffi stand - meenemen naar Frankfurt.

Doordat we de kans hadden om sinds het begin van de verhuizingen het geraamte van de hal te overzien, en tegelijkertijd onze samenwerking met Messe Frankfurt te hebben versterkt, hebben we nu het hoogste profiel van de hele hal.

WEETJE: Officiële hashtag #ISH19 - Als je ook Caleffi wilt vermelden, gebruik dan hashtag #ISH19Caleffi.

ISH Frankfurt officiële website

Als onderdeel van het streven naar internationalisatie, heeft Caleffi ervoor gekozen de expositieruimte te vergroten.

ISH is onze meest toonaangevende vakbeurs buiten Italië, waar Caleffi haar drie productiesites en hoofdkantoor heeft. ISH is momenteel ook de meest gevestigde vakbeurs in de branche en heeft de grootste opkomst, zowel wat betreft het bereik van de HVAC-professionals die komen als de nationaliteit van haar bezoekers. De ISH is een centraal punt voor zowel de Europese als wereldwijde industrie, zo blijkt uit de statistieken van zowel bezoekers als exposanten. ISH vertegenwoordigt zowel geschiedenis als vernieuwing voor Caleffi, wie vanaf 2019 één van de groote exposanten wordt van de hal, met hetzelfde oppervlak als de andere grote spelers.

De boodschap die we uitbrengen is luid en duidelijk. Deze laatste stap vooruit positioneert ons op wereldwijd niveau. Het vertrouwen dat we in de jaren hebben gewonnen, zowel op gebied van verkoop als productie, wordt visueel weergegeven op ISH. 

Met een moedigere aanpak van op de vorige editie, zullen we op de beurs in Frankfurt niet alleen te zien zijn met onze nieuwste producten, maar ook met de degelijkheid van ons Italiaanse bedrijf als geheel, compleet met onze waarden, doelen, mensen en werkplekken die we op dagelijkse basis gebruiken.

Een vluchtige blik zal iedereen snel laten zien hoe dicht de Italiaanse productie Caleffi aan het hart ligt: de overheersend ekleuren zijn wit, rood en groen, een bewuste en strateische keuze die de Italiaanse vlag vertegenwoordigen. Wat kan Caleffi's diepgewortelde trots op het nationaal talent beter uitdrukken? Deze overtuiging gaat al bijna 60 jaar mee.

Een ander doel is om het moederbefrijf, fysiek, naar de internationale markt te brengen. De fysieke aanwezigheid van CUBOROSSO, die Caleffi in Virtual Reality formaat inkapselt, maakt het mogelijk om onze ruimtes te condenseren en geeft een bevoorrechte kijk op Caleffi's handelspraktijken en waarden.

De reproductie van ons onderzoekscentrum versterkt het concept van investering in technologie, materialen en innovatie in de breedste zin van het woord. Het biedt deelnemers een meeslepende ervaring die haar plaats verdient binnen het Caleffi Experience project. Door Caleffi open te stellen voor haar wereldwijde publiek met de kracht van digitale communicatie, het bieden van een emotionele ervaring en een onthulling van het bedrijfskarakter door middel van beeld en geluid, zijn we ook toonaangevend op het gebied van onze aanpak. Het stelt bezoekers in staat om te voelen hoe het is om ons bedrijf binnen te lopen, door de gangen te wandelen en de zenuwcentra van het bedrijfsleven te ontdekken door middel van een boeiende 360° virtual reality ervaring.

Vanuit een architecturaal oogpunt is de CUBOROSSO bovendien een opvallend landmark en de kern van de gehele stand, die fungeert als een wielnaaf waarvan de andere eenheden geometrisch uitwaaien. Vanuit een ideologisch oogpunt vertegenwoordt het Caleffi ondubbelzinning en stempelt het zijn karakter op de stand, zowel door haar structurele als emotionele kracht.

En nu komen we bij de drie grootste gebieden op de stand, die elk een duidelijke architecturale en symbolische betekenis hebben:

- PRODUCT AREA > C+ PRODUCTIE

De industriële inslag en technische materialen laten duidelijk zien hoe sterk we ons identificeren met de Italiaanse engineering sector - een gebied wat snel is gegroeid en uitgebreid naar een internationaal niveau, zonder ooit haar traditionele waarden te verliezen. Onze productiekern is niet veranderd, toch zijn we met gigantische stappen in de wereldmarkt gegroeid en hebben ons aanbod van componenten voor verwarming en waterzijdige systemen verbreed om zo de constant evoluerende en steeds veeleisendere markt tegemoet te komen.

Heb jij de Caleffi catalogus al gedownload?

- CHD en BIM pilaar > DOELGROEP: ONTWERPERS

De CHD en BIM pilaar creëert een cirkelvorming gebied dat bezoekers inzicht geeft in de nieuwste ontwikkelingen van het softwareplatform voor HVAC-ontwerpers en BIM-bilbiotheken.

Wil je meer weten over CHD?Wil je meer weten over BIM?

- HOSPITALITY AREA > CUSTOMER CARE

Onze aandacht voro onze gasten en ons verlangen om team spirit op te bouwen, komt perfect tot uiting in deze gastvrije omgeving welke is ingericht met warme en comfortable materialen. We willen dat dit een fijn moment wordt, intens maar sereen - een speciale plek welke privacy biedt met een aangename, harmonieuze uitstraling en goed Italiaans eten.