Poduzeće

Caleffi razvija i proizvodi komponente za grijanje i klimatizaciju, hidrosanitarne sustave, sustave za mjerenje topline te specifične komponente za sustave koji koriste obnovljive izvore energije.

Pogledajte naše prezentacije, trendove u prometu i investicijama, saznajte broj zaposlenika, proizvodnih postrojenja te zemalja na čijim smo tržištima prisutni.

 

 

PRETRAŽI PODATKE

Misija

MISIJA

Biti lider u 50 zemalja u doba globalizacije znači implementirati homogene procese internacionalizacije, usredotočiti se na inovacije i poštovati temelje naše filozofije.

NAŠA FILOZOFIJA

CERTIFIKATI

Caleffi uvijek nastoji biti u korak s najvažnijim ISO standardima. Također ima strogu politiku kvalitete, očuvanja okoliša, zdravlja i sigurnosti.

SVI CERTIFIKATI

Portfolio

PORTFOLIO

Stvarne instalacije s našim proizvodima u hidrosanitarnim sustavima, sustavima grijanja i mjerenja topline, te sustavima obnovljivih izvora energije. 

PRETRAŽI STUDIJE SLUČAJA

Povijest

POVIJEST

 

Cijela Caleffijeva povijest detaljno: od početaka u 1961., preko snažnog razvoja u 80-ima, do međunarodnog komercijalnog širenja u 90-ima. Otkrij prekretnice poput CUBOROSSO centra za istraživanje ili MAV automatskog vertikalnog skladišta.

 

PREGLEDAJ NAJVAŽNIJE TRENUTKE

Poduzeće

ORGANIGRAM

Struktura vodećeg talijanskog poduzeća Caleffi S.p.A, od predsjednika Marca Caleffija do raznih odjela u organizaciji poduzeća.

ORGANIGRAM SJEDIŠTA