Caleffi Flowing Expertise

Η CALEFFI ΕΙΝΑΙ ΡΟΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ

Ημερομηνία

‘Έρευνα. Αφοσίωση. Επενδύσεις. Υψηλή τεχνολογία. Άνεση. Αξιοπιστία. Συνολική ποιότητα. Συνεχής αλλαγή. Made in Italy.

Αυτές είναι όλες οι αξίες που εμείς, στη Caleffi, υπερασπιζόμασταν πάντα. Είμαστε η ροή της τεχνογνωσίας, που μας επιτρέπει να κοιτάμε πάντα ένα βήμα μπροστά και επιλέξαμε έναν νέο τρόπο αφήγησης της ιστορίας μας.

 

FLOWING EXPERTISE: Η ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΑΣ

Mε τις λύσεις θέρμανσης και υδραυλικών που προσφέρουμε, επανασχεδιάζουμε την άνεση των χώρων που ζούμε και εργαζόμαστε εδώ και 60 χρόνια. Αυτό οφείλεται στη ροή τεχνογνωσίας, τεχνολογίας, εμπειρίας και καινοτομιών που έχουμε αποκτήσει εδώ και δεκαετίες ανταλλάσσοντας συνεχώς ιδέες με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας. Μια ροή που μεταθέτει τα όρια, επιτρέποντάς μας συνεχώς να ορίζουμε το σημείο αναφοράς.

Caleffi Flowing Expertise

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η συνεχώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία, η οποία αποτελείται από πέντε λέξεις κλειδιά που βρίσκονται στο επίκεντρο της επικοινωνίας μας.  Πέντε λέξεις που αποκαλύπτουν τη μοναδικότητά μας και πηγάζουν από την καθημερινότητά μας. Πέντε λέξεις που αντικατοπτρίζουν την πρακτική μας προσέγγιση, μια εταιρική φιλοσοφία που βασίζεται σε διαδικασίες, προϊόντα, ανθρώπους και τις επιλογές που κάνουμε στο έργο μας. Όταν αυτές οι πέντε λέξεις συνδυάζονται, σχηματίζουν μια εταιρική ταυτότητα που είναι ακόμη πιο διαφανής και αληθινή, χωρίς φιλτράρισμα.

Flow of life

ΝΕΑ ΡΟΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ροή τεχνογνωσίας σημαίνει επίσης να μοιραζόμαστε την γνώση μας, τον τρόπο ζωής μας και να προσεγγίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δίνουμε τόση προσοχή σε όλες τις επικοινωνίες της Caleffi όπως και στη δημιουργία λύσεων θέρμανσης και υδραυλικών εγκαταστάσεων.

H νέα γραφιστική της Caleffi είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης που, μέσα από γραφικά του, καθοδηγεί εκείνους που εισέρχονται στον κόσμο μας. Πρόκειται για μια πραγματική ροή που ξεκινά από το εικονόγραμμα του λογότυπου μας και διαπερνά ολο τον κόσμο των λύσεων που προσφέρουμε, καθιστώντας την το διακριτικό χαρακτηριστικό του.

Caleffi 60th Anniversary Δυναμικά σχήματα, έντονες κλίσεις και εμβληματική γλώσσα απεικονίζουν μια εταιρεία που προσπαθεί να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για τη δια βίου εκμάθηση, την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων και της τεχνογνωσίας με την πάροδο του χρόνου και τις αλλαγές της αγοράς.

Αυτή η αλλαγή στην επικοινωνία φαίνεται ήδη σε πολλά σημεία των επαφών μας. Έντυπα, όπως η διαφήμιση σε εμπορικά περιοδικά, τα roll-up και οι αφίσες σε καταστήματα λιανικής, ο νέος τόνος έκφρασης σε άρθρα τεχνικών περιοδικών, πανό προϊόντων σε διαδικτυακές πύλες και στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε μας στο LinkedIn, FacebookYouTube και Instagram

Σύντομα θα εμφανιστεί στον ιστότοπό μας, στις διατάξεις ψηφιακού μάρκετινγκ και στις σελίδες προορισμού των προϊόντων μας, ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία ανανέωσής μας - επίσης οπτικά.

Αυτή η εξέλιξη στην επικοινωνία μόλις αρχίζει. Στα επόμενα χρόνια, θα περάσει μέσα από όλες τις καθημερινές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, σαν μια ροή τεχνογνωσίας.