Caleffi 60th Anniversary

1961 - 2021 H CALEFFI SPA έγινε 60 ετών

Ημερομηνία

Η σπουδαιότητα της εμπειρίας σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό των νέων ταλέντων είναι και θα είναι το θεμελιώδες συστατικό της πορείας μας προς στο μέλλον.

 

Caleffi 60th anniversary

Το 1961 ο Francesco Caleffi, ένας πεισματάρης και οραματιστής επιχειρηματίας, ίδρυσε την Caleffi, μια μικρή εταιρεία που προμηθεύει  ορειχάλκινα και χαλύβδινα εξαρτήματα για τον τομέα των μπαταριών και των βανών.  Έχουν περάσει 60 χρόνια από τότε και σήμερα η Caleffi S.p.A. με περισσότερους από 1300 υπαλλήλους, 10 εργοστάσια παραγωγής στην Ιταλία και περίπου είκοσι εμπορικά γραφεία σε όλο τον κόσμο, έχει γίνει μια ομάδα που εξυπηρετεί περισσότερες από 90 χώρες. Αυτό που δεν έχει αλλάξει, και που έχει παραμείνει πανομοιότυπο με το πέρασμα των  χρόνων, είναι οι αξίες στις οποίες ιδρύθηκε: εργασία, δέσμευση, έρευνα, ανάπτυξη, προσήλωση στο τομέα δραστηριότητας, προσοχή στη λεπτομέρεια και ιταλικό στυλ. Αυτοί είναι πυλώνες στους οποίους συνεχίζουμε να χτίζουμε την Caleffi του μέλλοντος.

Το να γιορτάζουμε αυτά τα τόσο σημαντικά γενέθλια μας, μας κάνει περήφανους, και το γεγονός ότι έχουμε επιτύχει αυτόν τον στόχο, οφείλεται και χάρη στη συνεχή συνεργασία  με πελάτες και προμηθευτές.

Τα τελευταία χρόνια αποκτήσαμε τη ροή της εμπειρίας μας, μια ροή δεξιοτήτων, τεχνολογιών, εμπειριών και καινοτομιών που μας οδήγησε στο  να γίνουμε σημείο αναφοράς στην αγορά παραγωγής υδραυλικών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων θέρμανσης. Όπως για τον ιδρυτή μας, έτσι και για μας,  πώληση σημαίνει η καθοδήγηση των πελατών μας στην βέλτιστη τεχνικά επιλογή, η πρόβλεψη των αναγκών τους και ο προσδιορισμός των καλύτερων προτεινόμενων λύσεων.

Σε αυτά τα 60 χρόνια έχουμε περάσει εποχές, μόδες, εκδηλώσεις, αλλά σίγουρα αυτό το τελευταίο έτος ήταν το πιο δύσκολο, για όλους. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τη διαφορά στο τομέα μας, στον οποίο είμαστε  προσηλωμένοι . Για εμάς,  διασφάλιση της αριστείας σημαίνει επίσης ενδιαφέρον για το κοινωνικό σύνολο με σκοπό την κοινωνική ευθύνη και τον σεβασμό του ανθρώπινου κεφαλαίου. Ελπίζουμε ότι έχουμε οδηγήσει σε άλλες αλτρουιστικές παρορμήσεις, γιατί μόνο με τη δράση μαζί μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ελπίζουμε ότι έχουμε οδηγήσει σε αλτρουιστικές πράξεις, γιατί μόνο δρώντας από κοινού μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η καλύτερη ευχή που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο στην αγορά, με την σταθερότητα, την ωριμότητα, την αξιοπιστία και τη γνώση που έχουμε αποκτήσει αυτά τα πρώτα 60 χρόνια. Και με την ίδια θέληση, όπως ο Francesco Caleffi μας δίδαξε και συνεχίζει να μας μεταδίδει ο γιος του Marco,  ο οποίος βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι της ομάδας μας.

 

Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ CALEFFI