24 Januar 2017

Naša spletna stran na vašem pametnem telefonu

Svet se spreminja. Pravzaprav se je že spremenil.
Splet kot razširjeni ekosistem ljudi zbližuje, jih obvešča in vzpostavlja stik med njimi. Medtem sta se spremenila tudi čas in način – ne le sredstva – našega komuniciranja; nenehno iščemo informacije o temah, ki nas zanimajo. Pričakovanja so drugačna kot nekoč; samoumevno se nam zdi, da bomo vsakič našli vsako informacijo, ki jo trenutno potrebujemo, s pomočjo kanala, ki nam v danem trenutku najbolj ustreza.

 

 

Ko se mišljenje prelevi v vedenje, morajo biti podjetja prisotna tam, kjer jih kupci iščejo. 
Oglejmo si glavne poudarke naše nove spletne strani:

  • Izjemno odzivna: naša predhodna spletna stran je nudila le izbrane delčke naših vsebin na namizju. Zaznali smo, da nas čedalje več uporabnikov išče s pomočjo mobilnih naprav, zato se nam je zdelo strateško zelo pomembno, da spletno stran spremenimo v pametnim telefonom prijazno platformo.
  • Jasna postavitev vsebin: z željo po čim lažjem brskanju in iskanju vsebin redno posodabljamo porazdelitev vsebin v različnih delih spletne strani.
  • Zmogljivejši iskalnik: okrepili smo možnosti iskanja vsebin. Notranji iskalnik zdaj pregleduje celoten portal. Potem ko vpišete ključno besedo (šifro izdelka ali naziv artikla), avtomatsko pristanete v faseti "Izdelki", nato pa lahko več informacij poiščete še v ostalih fasetah. Oglejte si primer TUKAJ

Kmalu bo na voljo tudi video lekcija, ki bo podrobneje predstavila glavne značilnosti naše nove spletne strani.

Caleffi torej vse bolj vlaga v digitalno komuniciranje, začenši z nenehnim posodabljanjem spletne strani in razvojem uporabnikom prijaznih mobilnih aplikacij.