30 Marec 2018

BIM: Modeli, novice ter naše znanje in izkušnje

Novo leto, nov logotip, nova spletna stran. bim.caleffi.com bo v celoti posvečena vsemu kar zadeva BIM tehnologijo, obenem pa bo: 

  • integrirana s platformo BIMObject, ki omogoča prenos več kot 300 Revit družin naših izdelkov, število pa se bo postopoma še povečevalo, 
  • vsebovala novice o posebnih dogodkih, ki jih organiziramo,
  • predstavljala novosti na italijanskem in svetovnem trgu
  • omogočala prenos modelov tipskih shem.

 

 

Vse Revitove datoteke bodo z naše glavne spletne strani odstranjene, seveda pa bo na njen moč najti neposredno povezavo do spletne strani BIM: to bo nov, osrednji prostor, v katerem bo zbrano vse kar zadeva BIM tehnologijo.

BIM tehnologija trenutno vzbuja izjemno veliko zanimanja. Zadnja leta smo na tem področju pridobili ogromno znanja, seveda z željo, da bi to znanje lahko delili z vsemi interesnimi skupinami s katerimi redno sodelujemo – akademskimi ustanovami, inženirji in gradbeniki.

Med letom bo tako na spletni strani objavljenih veliko zanimivih informacij in novosti, od procesa oblikovanja modela BIM pri CUBOROSSU, do spletne predstavitve »standardnega« sistema za ogrevanje, kot tudi več obsežnejših projektov, ki bodo neposredno vključevali nekatere Caleffijeve proizvodne prostore. Če želite biti na tekočem, nam sledite tudi na socialnih omrežjih.


Za dodatne informacije, povpraševanja, predvsem pa za povratne informacije, smo vam na voljo na bim@caleffi.com

SPLETNA STRAN bim.caleffi.com