21 April 2021

1961 - 2021 CALEFFI S.p.A. praznuje svojo 60. obletnico

Naše bogate izkušnje in veliko navdušenje mladih talentiranih ljudi bodo še naprej igrali ključno vlogo pri našem prehodu v prihodnost

Caleffi 60th anniversary

Leta 1961, je Francesco Caleffi, trmast podjetnik z vizijo, ustanovil Caleffi, majhno podjetje, ki se je ukvarjalo z dobavo komponent iz medenine in jekla za pipe, fitinge in proizvodnjo ventilov. Danes, šestdeset let kasneje, je Caleffi S.p.A., ki ima več kot 1300 zaposlenih, 10 proizvodnih lokacij v Italiji in približno 20 prodajnih pisarn po vsem svetu, zrasel v skupino, ki posluje v več kot 90 državah. Temeljne vrednote, ki so se prenašale skozi vsa ta leta, so ostale enake: delo, predanost, raziskovanje, razvoj, ljubezen do lokalnega okolja, pozornost na podrobnosti in italijanski karakter. To so temelji na katerih še vedno gradimo Caleffi prihodnosti.

Ponosni smo, da praznujemo tako pomembno obletnico in na dejstvo, da smo ta mejnik dosegli zaradi stalnega dialoga s strankami in dobavitelji.

Skozi vsa ta leta smo pridobili t.im. ˝flowing expertise˝, skupek spretnosti, tehnologij, izkušenj in inovacij, ki so nam omogočile, da smo postali referenčni proizvajalec komponent za hidravlične sisteme za ogrevalne tokokroge in tokokroge za sanitarno pitno vodo. Za nas, kot tudi za našega ustanovitelja, prodaja pomeni vodenje oziroma usmerjanje naših strank pri sprejemanju tehničnih odločitev, predvidevanju njihovih potreb in iskanju najboljših rešitev, ki jih lahko ponudimo.

V zadnjih 60 letih smo šli skozi različna obdobja, trende in dogodke, vendar je bilo zadnje leto nedvomno najbolj zahtevno za vse nas. Ker smo močno povezani z lokalnim okoljem, smo ga poskušali izboljšati. Zagotavljanje odličnosti za nas pomeni tudi osredotočanje na lokalno skupnost, promoviranje socialne odgovornosti in spoštovanje človeškega kapitala. Upamo, da smo delovali kot gonilna sila za druge nesebične napore, ker je mogoče najboljše rezultate dosegati le s sodelovanjem. 

Naša največja želja je, da bomo lahko še naprej nemoteno poslovali na našem tržišču tako, da bomo spodbujali stabilnost, zrelost, zanesljivost in znanje, ki smo ga pridobili v teh prvih 60. letih. Želimo doseči to, kar nas je naučil Francesco Caleffi in slediti miselnosti njegovega sina Marca, ki sedaj vodi skupino Caleffi. 

Preberi zgodovina Caleffi-ja