Companie

Caleffi dezvoltă şi produce componente pentru instalații de încălzire, aer condiţionat, hidro-sanitare, sisteme de contorizare a căldurii şi componente specifice pentru sisteme de energie regenerabilă.

Accesaţi prezentările noastre, consultaţi evoluţia cifrei de afaceri şi investiţiile, aflaţi numărul de angajaţi, ţările în care ne distribuim produsele şi fabricile deţinute. 

 

 

DERULAŢI  DATELE ŞI PREZENTĂRILE

Misiune

MISIUNE

Fiind lider în 50 de ţări, în era globalizării implementăm procese internaţionale omogene, ne concentrăm pe inovaţie şi respectăm fundamentele filozofiei noastre.

FILOZOFIA NOASTRĂ

CERTIFICĂRI 

Caleffi respectă în mod constant cele mai importante standarde recomandate de ISO. De asemenea, compania a implementat o politici stricte cu privire la calitatea produselor, protecția  mediului, sănătatea şi siguranţa la locul de muncă.

TOATE CERTIFICĂRILE

Portofoliu

PORTOFOLIU 

Exemple reale de montaj ale produselor noastre în instalaţii hidro-sanitare, de încălzire, contorizare a căldurii şi sisteme de energie alternativă.

DERULAREA STUDIILOR DE CAZ

Istorie

ISTORIE

 

Întreaga istorie a companiei Caleffi prezentată într-o sinteză detaliată: a fost fondată în anul 1961, cunoscând o dezvoltare puternică în anii 80, pentru a continua cu expansiunea comercială internaţională din anii 90. Retrăieşte un moment de referinţă cum ar fi crearea Centrului de Cercetare CUBOROSSO sau MAV.

 

DERULAŢI MOMENTELE DE REFERINŢĂ