Vodeće talijansko poduzeće u izradi proizvoda za sustave grijanja, klimatizacije i hidrosanitarne opreme za domaćinstvo i industriju. 2011. godine proslavili smo pedesetu godišnjicu postojanja. Caleffi d.o.o. predstavlja osnovu međunarodne grupacije, koja u svom sastavu ima veći broj poduzeća i predstavništava u Europi, Americi i Kini, sa oko 1000 zaposlenih u različitim sektorima.

Caleffi

Osnovano 1978. godine, RDZ je vodeće poduzeće na talijanskoj poduzetničkoj sceni. Posjeduje certifikat UNI EN ISO 9001: 2000, a bavi se dizajnom i izradom podnog grijanja i hlađenja, sustava zidnog i stropnog grijanja i hlađenja, jedinica za termoregulaciju te rješenja za tretiranje zraka za kućanske i industrijske sustave. Poduzeće zapošljava oko 70 ljudi i ostvaruje ukupne prihode od 40 miliona eura. U posljednjih 10 godina, oko 7000 stručnjaka iz oblasti prisustvovalo je seminarima u kongresnom centru poduzeća.

RDZ

Caleffi već duže vrijeme surađuje sa poduzećem HVAC, te smo zahvaljujući tom partnerstvu prisutni na anglosaksonskom tržištu, točnije u Engleskoj i Irskoj. Od 1987. godine kupci sa tog geografskog područja se mogu osloniti na odličnu ponudu proizvoda visoke kvalitete te izvanrednu uslugu.

Altecnic

Presco d.o.o. je dio grupe Caleffi, bavi se vrućim kovanjem i mehaničkom obradom mesinga. Odjel za kovanje se sastoji od 21 preše koje masom variraju od 200 do 800 tona, s mogućnošću izrade proizvoda od 40 do 6000 g mase, te 7 robotiziranih zona za obrađivanje i rezanje. Svojim kupcima nudi različite površinske obrade: crno, sjajno, polirano, pjeskarenje sa različitim stupnjevima hrapavosti i termičkom obradom kaljenja i napuštanja. Odjel za mehaničku obradu je specijaliziran za izradu čepova različite površinske obrade i različite galvanske obrade: niklovanje, kromiranje, itd. Analize, istraživanja i realizacija novih projekta vrše se unutar poduzeća.

Pressco

Poduzeće posluje od 1988. godine i uspješno je u distribuciji HVAC sustava na australskom tržištu.

Godinama surađuje s poduzećem Caleffi, a od 2011. godine je sastavni dio grupacije: preporuča i prodaje naše proizvode, istovremeno održavajući nezavisnost svog menadžmenta te prodajni model multi-brenda.

Allvalve

Poduzeće utemeljeno 1949., CRISTINA Rubinetterie se tijekom godina rasta razvilo u protagonista industrije i referentnu točku kada je riječ o slavinama i popratnim sanitarnim artiklima. Uvijek korak ispred ostalih, postavljaju trendove u dizajnu i predstavljaju inovativna, estetska i funkcionalna rješenja blagonaklona prema okolišu.

S 4 postrojenja i ukupno 35 tisuća kvadratnih metara površine na kojima radi 250 zaposlenika - CRISTINA S.r.l. je danas više no ikada ponosna na svoje proizvode "Made in Italy" koji se distribuiraju u čak 70 zemalja diljem svijeta.

Cristina

Ekinex je inicijativa razvijena u 2012. zahvaljujući grupi tehničkih stručnjaka u polju automatizacije, te posebice KNX standarda. Nakon što je bila razvijena prva serija certificiranih proizvoda, u 2014. je objavljena web stranica za globalno tržište, potez koji je omogućio povezivanje s mnogim izvođačima automatizacije zgrada i kućanstava, arhitektima i dizajnerima interijera.

Do danas, Ekinex je izravno prisutan u 98 zemalja širom svijeta, izvozeći svoje znanje i prepoznatljivu kvalitetu talijanskog dizajna. Naši laboratoriji za istraživanja i razvoj su stvorili sustave za upravljanje zgradama i kućanstvima koji kombiniraju vrijednosti tehnologije za automatizaciju kućanstva i inovacije sa dizajnerskom estetikom i pažnjom za detalje.

www.ekinex.com