16. January 2018.

BIM: MODELI, NOVOSTI I ZNANJE

Nova godina, novi logo, nova internetska stranica. Nova stranica bim.caleffi.com bit će u potpunosti posvećena BIM svijetu, i također će: 

  • biti integrirana sa BIMObject, što će omogućiti preuzimanje više od 300 naših proizvoda iz obitelji Revit - ovaj broj će se povećavati tokom vremena; 
  • izvještavati o novostima i posebnim događajima u našoj organizaciji;
  • predstavljati novitete sa talijanskog i međunarodnog tržišta;
  • omogućavati preuzimanje modela tipskih shema.


Sve Revit datoteke bit će uklonjene sa glavne internetske stranice poduzeća, no ona će sadržavati poveznicu koja će voditi direktno na stranicu BIM: to će biti sasvim novi prostor koji će biti u potpunosti posvećen svemu povezanom sa tehnologijom BIM.

Tehnologija BIM je trenutno vrlo aktualna, plijeni pažnju šire javnosti te se o njoj puno raspravlja. Mi već godinama radimo na tome da skupimo što više detaljnog znanja iz dotičnog područja kako bismo ga podijelili sa svim svojim redovnim suradnicima – akademskim institucijama, dizajnerima i graditeljima.

Na stranici ćemo tokom godine objaviti cijelo bogatstvo informacija i novih saznanja, uključujući i model CUBOROSSO BIM, online objavu jednog cijelog standarda za sustave grijanja te još nekoliko većih projekata koji će direktno uključivati neke od Caleffijevih proizvodnih pogona.


Za sve dodatne informacije i pitanja, te posebice za povratne informacije, molimo vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese bim@caleffi.com