14 February 2019

ISH FRANKFURT 2019: NOVA HALA, NOVI ŠTAND

CALEFFI AT ISH: NOVA HALA, NOVI ŠTAND
Hala 9.1 A42

Caleffi stupa u novu dimenziju kako se sprema za sajam ISH 2019 u Frankfurtu.

Pre svega, izložbeni prostor u kom će biti smešteni Caleffi i ostale HVAC robne marke je promenjen. Novi projekat Messe Frankfurt (sajma u Frankfurtu) podstakao je potpunu reorganizaciju hala i odgovarajućih proizvodnih sektora. Tako da se svi opraštamo od istorijske hale 10.1, koja je sada trajno stavljena van upotrebe, dok se masovno krećemo ka hali 9.1, koja nudi mnoštvo strukturnih i izložbenih prednosti.

Prva stvar koju primetite je povećanje visine - ne preveliko ali vidljivo poboljšanje, a to znači da se fiksne konstrukcije štanda mogu sada postaviti na visinu od 4 metra, što je želja Caleffi-ja već godinama. To će nam konačno omogućiti da CUBOROSSO - ključni element najnovije iteracije Caleffi štanda - dovedemo u Frankfurt.

S obzirom da smo imali priliku da gledamo na ogoljenu halu još od početka rada na preseljenju, i s obzirom da smo istovremeno ojačali partnerstvo sa Messe Frankfurt, sada imamo najviši profil u celoj hali.

RADOZNALOST: Zvanični hešteg #ISH19 - Ako želite da navedete i Caleffi, molimo koristite hešteg #ISH19Caleffi.

ISH Frankfurt Official Website

Kao deo težnje ka internacionalizaciji, Caleffi odlučuje da proširi svoj izložbeni prostor.

ISH je vodeći sajam u našem sektoru izvan Italije, gde Caleffi ima tri proizvodne lokacije i gde je i sedište kompanije. ISH je trenutno i najutemeljeniji sajam u ovoj oblasti, sa najvećim brojem posetilaca, kako u pogledu opsega stručnjaka na polju HVAC koji dolaze tako i u pogledu njegovih posetilaca. ISH je središte evropske i svetske industrije, što se može videti iz statističkih podataka o posetiocima i izlagačima. ISH predstavlja istoriju i obnovu za Caleffi, koji od 2019. godine postaje jedan od najvećih izlagača u hali, sa istom površinom kao i ostali glavni igrači.

Poruka koju šaljemo publici je jasna i glasna. Ovaj poslednji korak napred postavlja nas na svetski nivo. Poverenje koje smo stekli tokom godina, u smislu prodaje i proizvodnje, vizuelno se izražava na ISH.

Uz hrabriji pristup nego u prošlom izdanju, u Frankfurtu ćemo se predstaviti ne samo našim najnovijim proizvodima, već i pouzdanošću naše italijanske kompanije u celini, zajedno sa našim vrednostima, ciljevima, ljudima koji čine Caleffi i radnim prostorom koji koristimo svakodnevno.

Već na prvi pogled jasno je koliko je italijanski dizajn blizu Caleffi-jevom: preovlađujuće boje su bela, crvena i zelena: nameran i strateški izbor koji predstavlja italijansku zastavu. Šta bi bolje moglo da predstavi Caleffi-jev duboko ukorenjeni ponos na talenat sopstvene nacije? To nas uverenje prati skoro ... 60 godina.

Još jedan cilj koji smo postavili jeste da dovedemo matično društvo bliže, čak možemo reći i fizički, međunarodnom tržištu. Fizičko prisustvo CUBOROSSO, koje objedinjuje Caleffi u formatu virtuelne stvarnosti, omogućilo je sažimanje naših prostora i ponudilo povlašćen pogled na Caleffi-jeve poslovne prakse i vrednosti.

Reprodukcija našeg Istraživačkog centra osnažuje koncept ulaganja u tehnologiju, materijale i inovacije u najširem smislu. Pruža prisutnima iskustvo virtuelne stvarnosti dostojno svog mesta u okviru projekta Caleffi Experience. Otvaranje Caleffi-ja publici širom sveta kroz korišćenje moći digitalne komunikacije, pružanje emocionalnog iskustva i otkrivanje karaktera kompanije kroz zvuk i sliku, takođe nas stavlja na sam vrh u smislu našeg pristupa. Omogućava posetiocima da osete kako izgleda ušetati u našu kompaniju, prošetati hodnicima i otkriti srž života kompanije, utapanjem u virtuelnu stvarnost i doživljavajući 3D, 360 ° iskustvo iz prve ruke.   

Sa arhitektonske tačke gledišta, CUBOROSSO je upečatljiv orijentir i jezgro čitavog štanda, koje funkcioniše kao čvorište iz kog se druge jedinice geometrijski granaju. Sa ideološke tačke gledišta, ono nedvosmisleno predstavlja Caleffi i oslikava karakter kompanije na štandu, kroz strukturalnu i emocionalnu snagu.

A sada dolazimo do tri glavna prostora na štandu, od kojih svaki prenosi definitivno arhitektonsko i simboličko značenje:

- PROSTOR ZA PROIZVODE > C+ PROIZVODNJA

Industrijsko gledište i tehnički materijali jasno pokazuju koliko se snažno poistovećujemo sa italijanskim inženjerskim sektorom - oblašću koja se brzo razvila i vešto proširila na međunarodnom nivou, a da nikada nije izdala tradicionalne vrednosti. Srž naše proizvodnje se nije promenila, iako smo na svetsko tržište krenuli ogromnim koracima i proširili ponudu sastavnih delova sistema za grejanje i hidroničnih sistema kako bismo zadovoljili stalno rastuće i sve zahtevnije tržište.

Have you already downloaded the Caleffi Product Catalogue?

- CHD i BIM stub > CILJ: PROJEKTANTI

CHD i BIM stub stvara kružnu oblast koja posetiocima pruža uvid u najnovija dostignuća softverske platforme za HVAC projektante i BIM biblioteke.

Do you wish to know more about CHD?Do you wish to know more about BIM?

- GOSTOPRIMSTVO > BRIGA O KUPCIMA

Naša pažnja prema gostima i želja za izgradnjom timskog duha savršeno je izražena u ovom prijatnom ambijentu koji je opremljen toplim i udobnim materijalima. Želimo da ovo bude ugodan trenutak, intenzivan ali spokojan - posebno mesto koje nudi privatnost uz prijatne i skladne detalje i izvrsnu italijansku hranu.