01 March 2018

Caleffi proizvodi izabrani za "Percorso Efficienza e Innovazione" na MCE 2018

3 Caleffi proizvoda izabrani za "Percorso Efficienza e Innovazione" (Efficienci and Innovation) na MCE 2018: DINAMICAL, DISCALSLIM i LEGIOMIX.

Novi format ove godine za ovu inicijativu

Ovde se uvek prikazuju proizvodi i rešenja izlagača koji se izdvajaju po svojoj inovativnosti, ne samo u tehničkom smislu, a ove godine će se javnost izvući izvan sajma u pristupačnijem formatu. Percorso će biti usko povezan sa MCE-om na Citta događaju na Piazza Gae Aulenti, čime će posetiocima omogućiti da, u setu interaktivnih instalacija, vide šokantnu količinu otpada koji strvaramo u svakodnevnom životu: potrošena voda i snaga, istraživanje njihovih izvora, kao i kvalitet vazduha koji dišemo, sa ciljem promovisanja održivijih stilova života.

Kako kaže Massimiliano Pierini, izvršni direktor Reed Ekhibitions Italia, u zvaničnom saopštenju: "Novi format Percorso Efficienza & Innovazione ima dva cilja: s jedne strane, pružanje podrške stručnjacima da pogledaju najvažnije tehnološke inovacije na izložbi i Sajmu, a s druge strane, promovisati veću svest u javnosti, uvijek sa izuzetnom pažnjom na udobnost u svakodnevnom životu, pitanjima efikasnosti i borbi protiv otpada. Cilj je podizati svest javnosti o inovacijama kao i edukacija montera koji instaliraju te uredjaje u našim domovima."

77 rešenja za poboljsanje energetske efikasnosti izabrane iz ponudjenih kandidata od strane Milan Polytechnic će biti dostupna za pregled online pre, i tokom dogadjaja kao posle događaja, i na sajmu na tribinama.

Tri proizvoda koje ove godine prestavlja Caleffi bili su odabrani za ovaj događaj - rezultat kojim smo veoma ponosni.

Proizvodi će biti ugrađeni u BIM model dvosobnog doma koji je dizajnirao ABC Odeljenje Milan Politehnika, na prvom mestu na sajmu MIM BIM Forum MCE 2018 (paviljon 2) za sve posetioce sajma, koji će moći da u interakciji sa modelom moći da iskuse BIM tehnologiju, a zatim u video verziji na digitalnim kanalima Mostra Convegno Ekpocomfort.