16 Januar 2018

BIM: MODELI, VESTI I ZNANJE

Nova godina, novi logo, nova veb stranica. Nova veb stranica bim.caleffi.com biće u potpunosti posvećena BIM univerzumu koji će: 

  • biti integrisan sa BIMObject i omoguciti preuzimanje više od 300 nasih proizvoda iz Revit porodice - ovaj broj će se povećavati tokom vremena 
  • sadržati vesti o specifičnim događajima koje organizujemo kod nas
  • nadogradogradjivati funkcija koje dolaze sa italijanskog i međunarodnog  tržišta
  • sadžati modele tipskih šema za za preuzimanje

 

 

Sve Revit datoteke će biti uklonjene sa glavnog  sajta i biće direktno na BIM sajtu: ovaj novi prostor će biti ključni centar na kojem će sve što se odnosi na BIM polje biti uključeno.

BIM je u ovom trenutku veoma aktuelan i izazvao široko interesovanje. Već godinama radimo na tome da steknemo sto sire znanje u toj oblasti, u potrazi za podelom sa svim akterima sa kojima redovno radimo - akademske institucije, dizajneri i graditelji.

U toku godine će se na sajtu objaviti bogatstvo zanimljivih informacija i novih događaja, uključujući CUBOROSSO BIM model, online lansiranje čitavog "standardnog" sistema grejanja i još dosta velikih projekata koji će direktno uključiti Caleffi-jev proizvodni prostor.


Za sve informacije ili pitanja, ali posebno za vasa iskustva vezano za nas novi projekat, kontaktirajte nas na bim@caleffi.com

VEB STRANICA bim.caleffi.com