04 May 2018

De ce să instalaţi un LEGIOMIX® 2.0?

De ce să planificați instalarea unui LEGIOMIX® 2.0? Punctul de vedere al specialistului  

Inovația acestui produs constă în combinarea preciziei și funcționării vanei termostatice de amestec cu funcționalitatea sistemelor de gestionare ale componentelor electronice. Totul în mod compact şi simplu de instalat şi de gestionat. Utilizarea unei vane de amestec termostatice în interiorul componentei garantează operativitatea produsului în orice situaţie, chiar şi în absenţa alimentării electrice.

Acest lucru permite ca temperatura de distribuție să fie menținută sub control, evitând situațiile periculoase pentru utilizatorul final. De asemenea, senzorul termostatic imersat direct în fluid dă posibilitatea de a avea o reglare foarte precisă a temperaturii, adaptându-se foarte rapid atât la variațiile de presiune, cât şi de debit la intrarea în vană. Posibilitatea de a gestiona reglarea temperaturii conform diferitelor programe funcționale este marele avantaj nu numai pentru funcționarea normală, ci și pentru faza de dezinfectare termică.

Să nu uităm, de asemenea, posibilitatea de a gestiona cu uşurinţă alarmele şi istoricul de funcţionare.

Componenta electronică a vanei este reglabilă astfel încât produsul să poată fi adaptat la orice tip de instalare, verticală sau orizontală. Nu trebuie subestimată nici posibilitatea de a integra dispozitivul CALEFFI LEGIOMIX® 2.0 într-un sistem de gestiune BMS (managementul automatizării locuințelor), adică un sistem care permite controlul şi managementul de la distanţă al instalaţiilor integrate ale unei clădiri moderne, datorită interfeței MODBUS