23 April 2018

BIM: MODELE, NOUTĂŢI ŞI KNOW-HOW

Un nou an, un nou logo, o nouă pagină de internet. Noua pagină de internet bim.caleffi.com va fi dedicată în exclusivitate universului BIM: : 

  • integrarea cu BIMObject pentru descărcarea a peste 300 de familii Revit ale produselor noastre - un număr care va crește progresiv în timp
  • ştiri despre evenimentele noastre specifice 
  • noutăţi de pe piaţa italiană şi internaţională
  • posibilitatea de a descărca modele de scheme tip

 

 

Principalul site corporate se va referi la site-ul BIM și va fi eliberat de toate fișierele Revit: acest nou colț va rămâne singura referință centrală pentru tot ceea ce privește această tematică.

BIM este un subiect actual care suscită foarte mult interes. Lucrăm de mai mulţi ani pentru a dobândi toate cunoștințele posibile pentru a le împărtăşi cu partenerii cu care interacționăm – Mediul Academic, Proiectanţii, Inginerii, Constructorii.      
Multe știri vor fi publicate pe parcursul anului pe pagina de internet: de la rezultatele procesului de creare a modelului BIM al Centrului de Cercetare si Dezvoltare CALEFFI CUBOROSSO, până la configurarea online a unei întregi instalații de încălzire "tip" și proiecte de anvergură mai mare care vor avea un impact direct asupra unor clădiri de producţie ale societăţii. Urmăriți-ne pe rețelele sociale și vă vom ține la curent.


Pentru orice informaţii sau solicitări – dar mai ales pentru feedback – contactaţi-ne la bim@caleffi.com

 

VIZITAŢI ACUM BIM.CALEFFI.COM