Caleffi este o companie de prim rang a producţiei “Made in Italy” care produce componente pentru instalaţii de încălzire, aer condiţionat şi hidrosanitare pentru aplicaţii civile si industriale, precum şi soluţii de inginerie de vârf. În anul 2011 Caleffi şi-a aniversat prima jumătate de secol de activitate.

Caleffi S.p.A. este centrul italian al unui grup internaţional care are filiale şi reprezentanţe comerciale în Europa, America, China, Australia şi beneficiază de expertiza a peste 1400 de angajati care activează în diverse zone antreprenoriale.

Caleffi

Înfiinţată în 1978, RDZ este o firmă de excelenţă în panorama antreprenorială din Italia. Certificată UNI EN ISO 9001: 2000, RDZ proiectează şi produce echipamente pentru instalaţii de încălzire şi răcire în pardoseală, instalaţii de climatizare radiantă în plafoane şi pereţi, sisteme de control al temperaturii şi solutii de tratare a aerului pentru aplicatii casnice și industriale. În ultimii 10 ani la cursurile de instruire  de la sediul companiei au participat circa 7000 de profesionişti din domeniul instalaţiilor.

 

RDZ

Companie HVAC de succes în nordul Europei şi partener Caleffi de-a lungul timpului, ALTECNIC permite grupului să gestioneze în mod direct zona anglo-saxonă, în special Marea Britanie şi Irlanda, prin intermediul unei structuri comerciale cu grad înalt de calificare şi foarte competentă. Din 1987, clienţii din această zonă se pot baza atât pe produse de cea mai bună calitate, cât şi pe servicii de excelenţă.

Altecnic

Pressco Spa este compania din grupul Caleffi dedicată forjării la cald şi prelucrării mecanice a alamei. Departamentul de forjare are 21 de prese cu puteri între 200 şi 800 de tone şi cu capacitatea de a produce articole cu o greutate cuprinsă între 40 g şi 6000 g prin tăiere robotizată în 7 zone. De asemenea, oferă clienţilor săi o varietate de finisaje de suprafaţă: negru, lucios, mat, lucios şi sablat, cu diferite grade de rugozitate, cât şi tratamente termice de creştere sau scădere a durităţii. Departamentul de prelucrare este specializat în producţia de capace, cu diferite finisaje de suprafaţă şi tratamente de galvanizare: nichelare, cromare, etc. Analiza de noi proiecte, studiul şi realizarea echipamentelor necesare sunt efectuate în cadrul unităţii de producţie.

Pressco

Funcţionând din 1988, ALLVALVE este o companie de distribuţie HVAC de succes pe piaţa australiană. Partener CALEFFI de mai mulţi ani, din 2011 este o parte integrantă a Grupului care promovează puternic produsele noastre menţinându-şi în acelaşi timp independenţa operaţională conform propriei realităţi comerciale multi-marcă. 

All Valve

Fondată în 1949, compania CRISTINA RUBINETTERIE s-a dezvoltat de-a lungul anilor pentru a deveni una din marile "protagoniste" ale industriei, un adevărat punct de referință pe piața de baterii sanitare, capabilă să anticipeze tendițele de design și să propună soluții inovatoare, extrem de estetice și funcționale, acordând atenție mediului înconjurător. Cu 4 fabrici și un total de 35 de mii de metri pătrați construiți și 250 de angajați - CRISTINA S.r.l. este la ora actuală mai mândră ca niciodată de propria producție MADE IN ITALY pe care o distribuie în peste 70 de țări. 

With 4 plants and a total of 35 thousand square meters of covered surface and 250 employees - CRISTINA S.r.l. is today more than ever proud of its made in Italy own production currently distributed to 70 countries.

Cristina