24 Juni 2021

Wij zoeken versterking: Project Solutions Engineer

Project Solutions Engineer regio Randstad

Caleffi International NV, gevestigd in Weert en verantwoordelijk voor het Benelux, Deens en Baltisch gebied, is dringend op zoek naar een gedreven Project Solutions Engineer voor regio Randstad (Amsterdam-Utrecht-Den Haag).
(Full-time, onbepaalde duur)

Project Solutions Engineer regio Oost-Nederland

Caleffi International NV, gevestigd in Weert en verantwoordelijk voor het Benelux, Deens en Baltisch gebied, is dringend op zoek naar een gedreven Project Solutions Engineer voor de regio Oost (Apeldoorn, Enschede, Zwolle).
(Full-time, onbepaalde duur)

Wat is jouw opdracht?

AMBITIE
Op dit moment komt 40% van de CO2 uitstoot vanuit de HVAC-industrie. Dat kan anders. Caleffi ontwikkelt en produceert energie efficiënte en intelligente installaties die dit percentage verder doen dalen. Kwaliteit, innovatie staan voorop: met eigen productiefaciliteiten en kenniscentra in Italië wil zij dit percentage bij haar klanten verlagen.

OPDRACHT
Als Project Solutions Engineer is het jouw opdracht om bij zowel uitvoerders als eindklanten een (technisch) adviseur te zijn in de energietransitie. Door in de huid van installateurs, projectontwikkelaars en woningcorporaties te kruipen begrijp je precies welke kwalitatieve oplossing zij nodig hebben om hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

Na 1 jaar heb jij de projecten organisatie verder uitgebreid en ben je een onmisbare schakel in het team. Jouw stijl kenmerkt zich als authentiek en gedreven. Je kent jouw regio op je duimpje.

Hoe ga je dat aanpakken?

KWALITEIT
Bij Caleffi staat kwaliteit voorop. Na een intensieve inwerkperiode ben je een expert voor diverse systeemoplossingen. Dit is van essentieel belang om jouw opdracht tot een succes te brengen; een adviseur zijn voor jouw klanten. Door oprechte interesse te tonen in de problemen van zowel uitvoerders (installateurs) als eindklanten (hotelketens, projectontwikkelaars en woning coöperaties) bereid je de projecten business verder uit.

SAMENWERKING
Door een samenwerking aan te gaan met jouw klanten creëer je lange termijn relaties. Je bent actief betrokken bij de Caleffi Academy (nationale thema-opleidingen voor Caleffi systeemoplossingen) en brengt zo ook jouw klanten op een hoger niveau. Daarnaast werk je nauw samen met jouw manager en de technische afdeling om de juiste ondersteuning te geven aan je klanten en volg je de projecten nauwgezet op.

INNOVATIE
Vanuit Caleffi krijg je alle tools aangereikt om jouw klanten te adviseren. Unieke software die jouw klanten helpt met custom made tekeningen. Maar daarnaast ook een mooie tool voor het uitbouwen van nieuwe relaties, waar jij ook actief naar op zoek bent.

Wat breng je daarvoor mee?

  • Gedreven en authentiek; je maakt echt verbinding met je gesprekspartners en bent een echte adviseur
  • Nieuwsgierig naar de nieuwste technische ontwikkelingen binnen de installaties, sanitaire en cv-technieken
  • Oplossings- en resultaatgericht; je bent enthousiast en volhardend in het adviseren van jouw klanten
  • Ervaring met de installatie wereld en/of een technische achtergrond door ervaring of studie
  • Gericht op lange termijn relaties en het bouwen van partnerships; jij neemt de tijd om partners écht te begrijpen en adviseren

Wat krijg je ervoor terug?

  • De kans om de energietransitie te stimuleren en een partner te zijn voor jouw klanten
  • Werken bij een internationale, vooraanstaande speler in de HVAC-industrie; een familiebedrijf met een lange termijnvisie en financieel gezonde structuur
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en auto van de zaak
  • Kwaliteit en innovatie staan voorop, ook voor jou; opleidingsmogelijkheden en een stimulerende werkomgeving
  • Werken bij een organisatie met product leadership als belangrijkste waardestrategie; dit merk en voel je

Heb je interesse?

Reageer snel via www.velde.nl/caleffi. Heb je eerst nog vragen? Bel gerust met Carlijn 06-54686255.