20 Juli 2022

MCE 2022 – REVIEW

Een paar weken na de afsluiting van de 42e MCE Expocomfort show zijn we bekomen van de opwinding en het plezier om met iedereen bij te praten, en koesteren we echt alle herinneringen.

Wij willen graag uitdrukken hoe zinvol het was om opnieuw direct contact te hebben met iedereen die onze stand kwam bezoeken en gedag kwam zeggen. Wij hebben altijd geloofd dat relaties het verschil maken; deze overtuiging is nu sterker dan ooit tevoren.

We hebben een route uitgestippeld dat onze Flowing Expertise beschrijft aan de hand van verschillende eilanden die niet alleen zijn ontworpen om de producten te presenteren, maar ook om een volledig beeld te geven van wie we zijn. Door middel van in-house engineering, volledig beheer en controle van productieprocessen, geautomatiseerde logistiek, zorg en aandacht voor duurzaamheid en een "Made in Italy" filosofie, hebben we geprobeerd iedereen onder te dompelen in onze wereld, zodat het ook de jouwe kan worden.

Voor iedereen die er niet in geslaagd is om ons in Milaan te bezoeken, hebben we een manier bedacht om ook jou de nieuwe stand te laten ervaren:

BEZOEK DE SPECIALE landing page

Om meer te weten te komen over onze zero-impact stand, lees verder

Volledig gemaakt van herbruikbare of recycleerbare materialen zoals glas, metalen, hout en plexiglas platen, kunnen we met trots spreken van een zero waste stand.Ook in dit opzicht hebben wij, zoals elk jaar, de grootst mogelijke aandacht gevraagd van de cateringdienst, die niets aan het toeval heeft overgelaten, wat vooral belangrijk is wanneer het gaat om aantallen die zo'n grote impact hebben.

We willen iedereen bedanken die tijd met ons heeft doorgebracht en nodigen je nogmaals uit om ons te volgen op onze social media kanalen.

Op onze Instagram-account vind je een slideshow van foto's die tijdens het evenement zijn genomen, en op YouTube kun je de video's bekijken die op onze stand zijn gefilmd.

We houden contact!

En tot op MCE 2024!