28 Mei 2020

De nieuwe duurzame universele veiligheidsgroep van Caleffi

Caleffi heeft een nieuw product toegevoegd aan haar gamma drinkwaterbeveiliging. De nieuwe veiligheidsgroep serie 526554 heeft een aantal kenmerken die hem uniek, veelzijdig en duurzaam maken.

Veelzijdig en praktisch
De Caleffi veiligheidsgroep is volledig draaibaar. Zijn compacte ontwerp en het gepatenteerde clips-bevestigingssysteem maakt een gemakkelijke en snelle installatie – horizontaal of verticaal – mogelijk. Ook de veiligheidsklep is 360 graden draaibaar en kan vervangen worden zonder de volledige veiligheidsgroep te demonteren.
De veiligheidsgroep heeft een speciale zitting in de veiligheidsklep, waardoor de hechtingswaarde tussen membraan en zitting zeer laag is. Dit voorkomt ongewenste lekkages en vermindert het behoud van vuil of kalk.

Duurzaam
Deze unieke veiligheidsgroep is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het lichaam van de veiligheidsgroep en de kogelafsluiter bestaat uit kwalitatieve messing. De veiligheidsklep bestaat uit PPSU, een kwalitatieve kunststof met uitzonderlijke prestaties en kenmerken. Het heeft een zeer hoge weerstand tegen vuil, kalk, chloor en stoom, en is bestand tegen hoge temperaturen. Doordat de veiligheidsgroep bestendig is tegen chloorhoudend water en een zeer lage vuil- en kalkgevoeligheid heeft, garandeert hij een uitermate lange levensduur.

BEKIJK HIER DE TECHNISCHE BROCHURE EN DE PRODUCT SHEET