25 Mei 2022

CALEFFI CAREERS - Wij zoeken collega's!

Leer ons kennen en ontdek of er een match is tussen jou en wij. Speciaal daarvoor hebben we een nieuwe website ontwikkeld waarop je ons kunt leren kennen, en hopelijk wij jou ook. Je kunt hier natuurlijk ook direct onze openstaande vacatures bekijken en solliciteren.

Caleffi…..wie?

Caleffi biedt innovatieve, kwalitatieve, duurzame oplossingen voor centrale verwarming en sanitair. Al meer dan 60 jaar produceren we onderdelen voor zowel huishoudelijke als industriële installaties. Elk detail is belangrijk, een systeem is maar zo sterk als haar zwakste schakel. Onderzoek en ontwikkeling van innoverende oplossingsgerichte componenten, technieken en technologieën liggen aan de basis van het succes van Caleffi in een sterk evoluerende sector.

Onze vestiging bestaat uit een team van 15 enthousiaste mensen. We hebben elk onze expertise en verantwoordelijkheden, maar we vullen elkaar uitstekend aan. Ook hier in de lage landen dragen we de Caleffi waarden hoog in het vaandel.

Waar we trots op zijn

Caleffi ondersteunt elke hydronische installatie. Net daarom werken HVAC-professionals zo graag met onze technisch sterke en kwalitatieve oplossingen. Een andere belangrijke troef waar Caleffi al decennialang op inzet is service via informatie en training. Architecten, studiebureaus, projectontwikkelaars maken gretig gebruik van de uitgebreide naslagwerken, handige catalogi, instructiebladen enz. die online altijd beschikbaar zijn.

Caleffi is niet alleen BIM ready… We zijn trots ons eigen Caleffi BIM-platform voor te stellen met meer dan 200 productseries. Niet alleen kan je er onze BIM-objecten met de meest uitgebreide informatie downloaden. Ook een verscheidenheid aan BIM-schema’s kunnen er gedwonload worden om je ontwerp op te starten.

Waar kom je terecht?

Bij Caleffi International NV kom je terecht in een internationale omgeving. Caleffi Hydronic Solutions is een vooraanstaande speler in de HVAC-industrie; een familiebedrijf met een lange termijnvisie en financieel gezonde structuur. In je job is er ruimte voor verantwoordelijkheid gecombineerd met continue technische ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden in een creatieve omgeving, waarbij je wordt ondersteund en omringd met enthousiaste collega’s.
Bij Caleffi maak je deel uit van een organisatie die kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel draagt, een organisatie met duurzaam product-leadership als belangrijkste waardestrategie. Dit merk je en voel je!

Wij investeren voortdurend in onze medewerkers - van gezondheid tot financieel welzijn - om hen te helpen groots te worden, zowel op het werk als daarbuiten. Ons doel bij Caleffi is om onze mensen in staat te stellen en te ondersteunen om hun volledige potentieel te realiseren.
 

Enthousiast geworden? Neem snel een kijkje op onze website en wie weet tot snel!