19 Maart 2018

BIM: MODELLEN, NIEUWS EN KNOW-HOW

Nieuw jaar, nieuw logo, nieuwe website. De nieuwe website bim.caleffi.com is volledig toegewijd aan alles rond BIM en zal: 

  • geïntegreerd worden met BIMObject waardoor meer dan 300 Revit-families voor onze producten gedownload kunnen worden - dit aantal zal alleen maar stijgen
  • nieuws bevatten over specifieke evenementen die door ons zijn georganiseerd
  • voorzien zijn van updates afkomstig van de internationale markt
  • modellen van type-schema's bevatten om te downloaden

 

 

Alle Revit bestanden zullen van de Caleffi website verplaatst worden naar deze nieuwe BIM website. Vanaf nu is bim.caleffi.com dé referentiewebsite voor BIM bestanden en BIM informatie. 

Momenteel is BIM een zeer actueel thema en heeft de belangstelling gewekt van veel partijen. We werken al verschillende jaren aan het uitbreiden en uitdiepen van kennis op dit gebied, met als doel deze know-how te delen met alle stakeholders waarmee we regelmatig werken - academische instellingen, ontwerpers en bouwbedrijven.

Een schat aan interessante informatie en nieuwe ontwikkelingen zullen in de loop van het jaar gepubliceerd worden op de website: een BIM-model van het Caleffi onderzoekscentrum CUBOROSSO, een volledig 'standaard' verwarmingssysteem en meer grootschalige projecten.


Voor verder informatie of vragen, maar zeker ook voor feedback, stuur je ons een e-mail via info.nl@caleffi.com.