13 March 2017

TALÁLKOZZUNK AZ ISH-N!

Hall 10.1 C20
A STAND KONCEPCIÓJA

A Caleffivel nem csupán azzal a céllal jövünk az ISH Frankfurt rendezvényre, hogy bemutassuk új termékeinket (amelyekből rengeteg van), hanem legfőképp azért, hogy kommunikáljuk, mi is ez a cég – az értékeinket és álmainkat, illetve az embereket, akik mindezt megteremtik és a helyet, ahol ez megtörténik.

Egy rövid betekintés hamarosan mindenkinek bemutatja, mennyire közel áll a Caleffi szívéhez az olasz manufaktúra: a domináns színek a fehér, piros és zöld: egy megfontolt stratégiai választás az olasz zászló színeinek képviseletére. Mi tudná jobban kifejezni a Caleffi mélyen gyökerező büszkeségét a nemzeti tehetség iránt? Ez a meggyőződés immár 56 éve kíséri a céget.

A jelenlétünk egy másik célja pedig az anyacég fizikai közelítése a nemzetközi piachoz. Ezt pedig az Experience Wall szolgálja, amelyen a Caleffivel szeretnénk a céges kultúránkat és etikai elveinket bemutatni. Ez egy hihetetlen nagy, piros fal, amelyre egy 7 m-es led kijelző lett felszerelve. Arra lett tervezve, hogy a látogatókat egy magával ragadó élményben részesítse, amint az olasz gyártósorok és logisztikai központok videóinak vetítéseit, grafikai megjelenítéseit és kommentárjait élvezik.

A piros panel egy egyenes referencia a REDCUBE-ra, az olaszországi székházra, amely a cég működésének szíve. Itt születnek már több, mint egy évtizede az új termékek és projektek.

Az, hogy Németországba magunkkal vittük, szimbolikusan azt jelenti, hogy kinyitjuk a szívünket a nemzetközi publikumnak, ahogy elmeséljük cégünk sikereit, ügyfeleink iránti tiszteletünket és az állandó elkötelezettségünket a kutatás-fejlesztés iránt.

 

És most hadd mutassuk be a standunk három elkülönülő részét, mely közül mind egy építészeti és szimbolikus jelentőséggel bír:

TERMÉK RÉSZLEG > GYÁRTÁS

Az ipari részleg és az anyagtechnológia tisztán bemutatja, mennyire közel állunk az olasz mérnöki szektorhoz – egy olyan terület, amely gyorsan növekedett és jutott el nemzetközi szintre, anélkül, hogy a hagyományos gyökereket és a belülről jövő eleganciát meghazudtolta volna. A gyártási elvek nem változtak, viszont világpiaci és óriási léptékben szélesítettük ki az fűtési és egyéb épületgépészeti alkatrész ajánlatunkat egy folyamatosan fejlődő piac kielégítésére.

Sajnos a 10.1 pavilon a Frankfurt Messe-ben nem engedi meg, hogy felfelé építkezzünk, tehát a rendelkezésünkre álló vízszintes teret kellett kihasználnunk panel technikával, amely így leírja a különböző termékterületeket és új telepítési rendszereket.

CUBOROSSO > INNOVÁCIÓ ÉS TRÉNING

Ez a standunk új eleme: a CUBOROSSO (REDCUBE) vázlata, amely egyenes referencia a dobogó szívünkre, amely életet ad az új termékeinknek és projektjeinknek immáron egy évtizede. A Caleffivel úgy döntöttünk, hogy elhozzuk egészen a kiállításig és bemutatjuk egy találékony módon: a digitalis kommunikációt kihasználva és ezt egy izgalmas élménnyé alakítva, amely a cég szívéből szól és megmutatja a cég elkötelezettségét a kutatás fejlesztés területe felé. Még ha kisebb is, mint az MCE2016-os verzió, még így is egy figyelemreméltó épület, és a többi egység geometriai központi mozgatórugójaként szolgál.

PIHENŐSAROK > ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Az ügyfeleink iránti figyelmünk és a folyamatos vágyunk a csapatdinamika kialakítására tökéletesen kifejeződik ebben a barátságos sarokban, amelyet meleg és kényelmes anyagokkal építettünk be. Azt szeretnénk, ha kellemesen töltené idejét nálunk,

Jöjjön és látogasson el hozzánk: 10.1 Hall C20!
További információért kattintson ide.