14 February 2019

ISH FRANKFURT 2019: ÚJ HALL, ÚJ STAND

A CALEFFI AZ ISH-N: ÚJ HALL, ÚJ STAND
9.1-ES HALL A42-ES STAND

A Caleffi egy új dimenzióba lép a 2019-es, frankfurti ISH kiállításra készülve.

A kiállító terem, amely a Caleffi és más épületgépészeti márkákat fogadja be, az idei évre megújult. A Messe Frankfurt új dizájnja a csarnokok és a termékszektorok teljes átalakítását eredményezte. Szóval búcsút veszünk a történelmi 10.1-es csarnoktól, amelyet most már véglegesen leszereltek, mivel mindannyian átköltüzünk a 9.1-es csarnokba, amely számos strukturális és kiállítási előnyt kínál.

Az első dolog, amit észreveszünk, a belmagasság megnövekedése - semmi túlzás, de a javulás egyértelmű, és ez azt jelenti, hogy az állvány rögzített szerkezetek akár 4 méter magasra emelkedhetnek, ahogyan azt a Caleffi évek óta szerette volna. Ez végül lehetővé teszi számunkra, hogy a CUBOROSSO-t, a Caleffi stand legfrissebb iterációjának kulcselemeit hozzuk Frankfurtba.

Miután az áthelyezési munkálatok alatt lehetőségünk nyílt megnézni a csupasz csarnokot, és ezzel egy időben megerősítettük a Messe Frankfurttal való partnerségünket, most már a mi profilunk a legmagasabb az egész hallban.

Érdekesség: A hivatalos # ISH19 hashtag - Ha meg szeretné említeni a Caleffit is, kérjük, használja a # ISH19Caleffi hashtaget.

ISH FRANKFURT hivatalos honlapja

A nemzetközi terjeszkedéssel összhangban a Caleffi úgy döntött, hogy bővíti kiállítási terét.

Az ISH az iparág vezető szakkiállítása Olaszországon kívül, ahol a Caleffi három gyárat és központot lát el. Az ISH jelenleg is a legelterjedtebb szakkiállítás, és a legszélesebb körű látogatással rendelkezik, mind a HVAC szakemberek körében, mind a látogatók nemzetisége tekintetében. Az ISH mind az európai, mind a világméretű iparág egyik központi pontja, amint az a résztvevők és a kiállítók statisztikáiról is látható. Az ISH a Caleffi történetét és megújulását is képviseli, amely 2019-el a csarnok egyik legnagyobb kiállítójává válik, ugyan akkora kiállító területtel, mint a többi iparági főszereplő.

A közönségünknek küldött üzenet hangos és egyértelmű. Ez a legutóbbi előrelépés újrapozícionál minket a világban. Az ISH standunk vizuálisan is megjeleníti az évek során elért sikereinket az eladási és gyártási területeken egyaránt.

Egy merészebb megközelítéssel, mint az előző kiadásban, Frankfurtban nem csak a legújabb termékeinket mutatjuk be, hanem olasz cégünk egészének szilárdságát, értékeit, céljait, illetve az emberekkel és munkahellyel való mindennapos kapcsolatát.

Egy rövid bepillantás hamarosan bárkinek bebizonyítja, hogy milyen fontos helyet foglal el az olasz gyártás a Caleffi szívében: a domináns színek a fehér, piros és zöld: szándékos és stratégiai választás, amely az olasz zászlót képviseli. Mivel lehetne jobban kifejezni Caleffi mélyen gyökerező büszkeségét a nemzet tehetségében? Ez a meggyőződés már majdnem… 60 éves.

Egy másik célunk, hogy az anyavállalatot fizikailag is elhozzuk a nemzetközi piacra. A CUBOROSSO fizikai jelenléte, amely megtestesíti a Caleffi virtuális valóságát, lehetővé tette, hogy összetömörítsük a teret és hogy a látogatók a Caleffi üzleti gyakorlatába és értékeibe soha nem látott közelséggel betekintést nyerhessenek.

Kutatóközpontunk reprodukciója megerősíti a technológiai befektetések, az anyagok és az innováció fogalmait a legszélesebb értelemben. A résztvevőknek a Caleffi Experience projekt magával ragadó élményt nyújt. A Caleffit megnyitjuk a világ közönsége számára, a digitális kommunikáció erejének kihasználásával, érzelmi élmény nyújtásával és a cég hangjának és képeinek a feltárásával – ez a megközelítés az élvonalba helyez minket. Lehetővé teszi a látogatók számára, hogy érezzék, milyen érzés besétálni a cégünkbe, sétálni a folyosóinkon és felfedezni a vállalati élet központját egy abszolút magával ragadó, 360 ° -os 3D virtuális valóság élmény révén.

Építészeti szempontból a CUBOROSSO egy feltűnő mérföldkő és a teljes stand magja, amely kerékagyként helyezkedik el a többi egységhez képest, amelyek geometrikusan kinőnek belőle. Ideológiai szempontból ez az elem képviseli a Caleffit, a strukturális és érzelmi erejének segítségével.

És most érkeztünk meg az állvány három fő részéhez, amelyek mindegyike határozott építészeti és szimbolikus jelentést közvetít:

- TERMÉKTERÜLET > C + TERMELÉS

Az ipari részleg és az anyagtechnológia tisztán bemutatja, mennyire közel állunk az olasz mérnöki szektorhoz – egy olyan terület, amely gyorsan növekedett és jutott el nemzetközi szintre, anélkül, hogy a hagyományos gyökereket és a belülről jövő eleganciát meghazudtolta volna. A gyártási elvek nem változtak, viszont világpiaci és óriási léptékben szélesítettük ki az fűtési és egyéb épületgépészeti alkatrész ajánlatunkat egy folyamatosan fejlődő piac kielégítésére.

LETÖLTÖTTE MÁR A CALEFFI TERMÉKKATALÓGUSÁT?

- CHD és BIM oszlop> CÉLKÖZÖNSÉG: DIZÁJNEREK

A CHD és a BIM oszlop egy kör alakú területet hoz létre, amely betekintést nyújt a látogatóknak az épületgépészeti tervezők munkájába és a BIM könyvtárak legújabb szoftverplatform-fejlesztéseibe.

SZERETNÉ TÖBBET MEGTUDNI A CHD-RŐL? SZERETNÉ TÖBBET MEGTUDNI A BIM-RŐL?

- HOSPITALITY AREA> ÜGYFÉLKEZELÉS

Az ügyfeleink iránti figyelmünk és a folyamatos vágyunk a csapatdinamika kialakítására tökéletesen kifejeződik ebben a barátságos sarokban, amelyet meleg és kényelmes anyagokkal építettünk be. Azt szeretnénk, ha kellemesen töltené idejét nálunk – egy különleges hely, amely nyugalommal és harmóniával és remek olasz ételekkel várja Önt.