23 February 2018

ELJÖTT AZ MCE2018 IDEJE

ELJÖTT AZ MCE2018 IDEJE
MCE, 2018 március 13-16, A41/51 – C42/52 standok,
Fiera Rho, Milánó

Az MCE, Mostra Convegno Expocomfort 41-ik kiadása március 13-tól 16-ig kerül megrendezésre. Mint mindig, az építkezési és ipari rendszerek világvezető féléves kiállítása idén is a milánói kiállítói központban, Rho-ban kerül megrendezésre. A kiállítás innovatív termékeket fog bemutatni több szektorból, mint a fűtés, szerelvények, alkatrészek, szellőzés, légkondicionálás, hűtés, vízkezelés, megújuló energiaforrások és domotika.

A Caleffi a történelmi 7-es pavilonban lesz jelen, amely a fűtési megoldásokra van fenntartva. A stand a szokásos helyén, az A41/51 – C42/52 sarokban lesz: 640 m2-nyi vendégszeretet, termékbemutatók, professzionalizmus és digitális élmények a Caleffi Experience-nek köszönhetően.

A Giorgia Giordano építész által tervezett Kibox egyszerre impozáns és könnyű, így a Caleffi, csakúgy, mint termékei, értékei, célkitűzései, munkatársaik és a munkatér mind megtestesülnek a kiállító térben, legalább konceptuális módon.

Egy áttekintő pillantás gyorsan megmutatja bárkinek, hogy az olasz manufaktúra milyen közel áll Caleffi szívéhez: a színek fehérek, pirosak és zöldek: az olasz zászlót képviselő tudatos és stratégiai választás. Mivel lehetne jobban kifejezni Caleffi mélyen gyökerező büszkeségét a nemzet tehetségében? Ez a meggyőződés már több mint öt évtizede kíséri Cégünket.

A stand három fő térből áll, melyek mindegyike meghatározott építészeti és szimbolikus jelentéssel rendelkezik:

 

TERMÉK SZEKCIÓ: GYÁRTÁS

Az ipari telep és a technikai anyagok pontosan megmutatják, milyen közel állunk az olasz mérnöki munkához - egy terület, amely gyors fejlődésen ment keresztül és terjedt nemzetközi szintre anélkül, hogy az eredeti ösztönös eleganciájából vesztett volna. A gyártási alapelveink nem változtak, mégis világpiaci szereplővé váltunk óriási lépésekkel - fűtési és hidraulikus rendszerelemeinket egy folyamatosan fejlődő piac igényeihez igazítottuk.

A stand felső része, 300 m-re a termék rész felett lebegve rendkívüli megjelenésével a néző lenyűgözését szolgálja. Ez a Caleffi stand megkoronázása - ezzel is meghatározza a lényegét és felhívja a figyelmet az alsó részen elterülő kiállításra.

Itt lesznek az alábbi új termékeink kiállítva:

FŰTÉS SZEKCIÓ: DIRTMAG új típusai és a különböző kémiai adalékok az 54534 sorozatú, elzáró szelepes verzióhoz. DISCALSLIM 551-es sorozatú kompakt technopolimer légleválasztó, DYNAMICAL 230-as sorozatú dinamikus termosztatikus szelep, csatlakozó és szabályozó elemek 149-es sorozatú épületgépészeti terminálokhoz, és 579-es sorozatú öntisztító mágneses iszapleválasztó.
VÍZEGÉSZSÉGÜGYI SZEKCIÓ: az 535H sorozatú nyomáscsökkentő szelep, 6000-es sorozatú Legiomix 2.0 a Legionella baktérium leküzdésére
SZABÁLYOZÁSI SZEKCIÓ: DYNAMICAL 665-ös sorozatú hidraulikus váltó padlófűtéses rendszerkhez.

 

BIM SZEKCIÓ: KÖZPONTI FŰTÉSI RENDSZEREK

A modern hűtési-fűtési rendszerekként szolgáló központi fűtési rendszerek speciális felszerelést igényelnek a hordozóközeg áramlásának szabályozására. Ezeket az eszközöket a "Raccolta R" olasz rendelet és az UNI 10412-1 szabvány előírja a 35 kW-ot meghaladó hőtermelő egységgel rendelkező létesítmények esetében.

A Revit (Autodesk) segítségével egy tipikus fűtési rendszert terveztünk az összes előírt berendezéssel, melyet standunkon is bemutattunk: a BIM előnyei még nyilvánvalóbbak a digitális példány összehasonlításával a valódi berendezés konfigurációval. Valójában nem csak értékes támogatást nyújt a fűtési rendszer konfigurálásához és beszereléséhez, hanem technikai információkat is tartalmaz minden egyes termékről, valamint jelentést készít az áramlási sebességről és a nyomásveszteségéről az keringési rendszerben.

CUBOROSSO : INNOVÁCIÓ ÉS KÉPZÉS

A legnagyobb újításunk az MCE 2016 kiállításon a CUBOROSSO installáció. A piros kocka a dobogó szív, amely új termékeinket és innovatív projektjeinket szolgáltatja immár egy évtizede. Úgy döntöttünk a Caleffi csapattal, hogy bemutatjuk a kiállításon a CUBOROSSO-t, kihasználva a digitális kommunikáció lehetőségeit és egy valódi élménnyé tesszük, amely képviseli a cég nagyságát és állandó befektetéseit a kutatás-fejlesztés területén.Építészeti szemszögből ez egy feltűnő építmény és a teljes stand központja, mintegy kerékagyként funckionálva, amelyhez képest a stand többi része geometrikus formában helyezkedik el.Ideológiai szemszögből ez ábrázolja legjobban Caleffit, mint céget - nem csupán strukturális szemszögből, de leginkább portéként szolgál a hagyományőző értékek és az emberi munka megtestesítésére. Ez évben a látogatóinknak lehetőségük van arra, hogy meglátogassák a vállalatunkat teljes egészében, végigjárják a gyár folyosóit és felfedezzék a vállalat életének központi elemeit - mindezt egy első 360 ° -os 3D virtuális valóságban. Jöjjön és tapasztalja meg magának!

 

VENDÉGVÁRÓ SZEKCIÓ: ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Vendégeink iránti figyelmünket és a csapatszellem iránti vágyunkat fejezi ki tökéletesen az üdvözlő installációnk, amely meleg és kényelmes bútorokkal van berendezve. Számunkra kiemelten fontos, hogy látogatóink élvezzék a nálunk töltött időt - egy rendkívüli hely, amely diszkréciót biztosít, egy kellemesen harmonikus környezetben.

Az idei kiállításon a Caleffi a stand határain túl is számos olyan tevékenységgel jelenik meg, amelyek azt mutatják, hogy képesek vagyunk az egész iparág referenciájává válni.

  • Walter Bertona, a BIM projektmenedzsere a BIM FORUM-nak egy napi húsz perces előadást fog tartani, melynek során elmondja tapasztalatait a Caleffi BIM projekt fejlesztésével kapcsolatban
  • A "Hatékonysági és innovációs projekt" új formája is jelen lesz, a Milánói Műszaki Főiskola ABC osztályának válogatása a legkorszerűbb, a kiállító cégek által bemutatott termékek közül, amelyen három kiemelkedő termékünk is jelen lesz.
  • A kiállítási központ falain kívül, a Piazza Gae Aulenti, Milánó egyik legmodernebb kerületében, a Caleffi egy különleges eseményt szponzorál: "egy kísérleti falu, amely mindenki számára nyitott interaktív berendezésekkel és analóg oktatási-szórakoztató rendezvényekkel. "Az MCE a Città-ban" egy új koncepció, erős érzelmi hatással, amelynek célja a fogyasztók tudatosságának növelése az energiahatékonyság kérdésével, a fogyasztás csökkentésével és az erőforrások védelmével kapcsolatban."