01 March 2018

A Caleffi termékek kiérdemelték a “Percorso Efficienza e Innovazion” díjat a 2018-as MCE-n

3 Caleffi termék is elnyerte a "Percorso Efficienza e Innovazione" (Hatékonyság és Innováció) díjat a 2018-as MCE-n: DYNAMICAL®, DISCALSLIM® és LEGIOMIX®.

A kezdeményezés új formát öltött idén

A kezdeményezés mindig olyan termékeket és megoldásokat választott ki a kiállító vállalatok termékei közül, amelyek kiemelkedően innovatívak, és nem csak technikai szempontból. Ez évben, a kiállításon túl, egy szélesebb közönséghez is szól, egy hozzáférhető formátumban. A Percorso szorosan kapcsolódik az MCE-hez a Città-eseményen a Piazza Gae Aulenti-ban, így lehetővé téve a látogatók számára, hogy egy interaktív konstrukcióban meglátogassák a mindennapi életük sokkoló mennyiségű pazarlását: a víz és áram pazarlását, az előállításukat, valamint a levegő minőségét, amit lélegezzünk, azzal a céllal, hogy elősegítsük a fenntarthatóbb életmód kialakítását.

Mint Massimiliano Pierini, a Reed Exhibitions Italia ügyvezető igazgatója a hivatalos sajtóközleményben megemlíti: "A Percorso Efficiency & Innovazione új formájának két célja van: egyrészt támogatni a szakembereket, amikor áttekintik a legfontosabb technológiai újításokat a kiállításon, másrészt pedig a nagyközönség körében a figyelem felkeltése, mindig szem előtt tartva a mindennapi életben való kényelmet, a hatékonyság kérdését és a hulladék elleni küzdelmet. A cél az innovációval kapcsolatos közvélemény tudatosságának növelése, amely a technikusokkal való kapcsolatok megkönnyítésének egyik módját jelenti. "

A milánói műszaki egyetem által a jelöltek nyílt versenyén kiválasztott 77 energiahatékonysági megoldás megtekinthető az interneten az esemény előtt, alatt és után, valamint a kiállításon a standokon.

A három Caleffi által benyújtott termék mind elfogadásra került – egy eredmény, amelyre büszkék vagyunk.

A termékek a Milánói Műszaki Egyetem ABC tanszéke által megtervezett, két részből álló családi társasház BIM modelljébe is be lesznek építve, amely először az MCE 2018 (pavilon 2) MEP BIM Fórum területén kerül bemutatásra a vásár minden látogatójának, akik interakcióba léphetnek a modellel és megtapasztalhatják a BIM technológia erejét, a Videó Show-val együtt a Mostra Convegno Expocomfort digitális csatornáin.