30 March 2018

BIM: Modellek, újdonságok és használat

Új év, új logó, új honlap. Az új bim.caleffi.com oldal teljes mértékben a BIM-nek lesz szentelve és: 

  • be lesz építve a BIMObject-be, amely lehetővé teszi több, mint 300 Revit család letöltését termékeinkhez - és ez a szám még emelkedik majd 
  • híreket tartalmaz az általunk szervezett eseményekről
  • az olasz és a nemzetközi piacokról érkező frissítéseket elérhetővé teszi
  • letölthető típus-rendszereket kínál

 

 

Az összes Revit fájl eltávolításra kerül majd a fő vállalati weboldalról, és közvetlen linken keresztül lesznek elérhetők a BIM webhelyéről: ez az új hely lesz az a kulcsfontosságú központ, ahol minden, a BIM-mel kapcsolatos információ helyet kap.

A BIM (Building Information Modeling) jelenleg nagyon aktuális, és széles körben elterjedt. Évek óta dolgozunk azon, hogy alapos ismereteket szerezzünk ezen a területen, azzal a céllal, hogy megoszthassuk azokkal, akikkel rendszeresen dolgozunk – oktatási intézmények, tervezők és építők.

Az év folyamán számos érdekes információ és új fejlesztés fog megjelenni a honlapon, beleértve a CUBOROSSO BIM modellt, egy teljes "szabványos" fűtési rendszer online bevezetését és több nagyszabású projektet, amelyek közvetlenül magukban foglalnak majd néhány Caleffi gyártási helyszínt.


Minden információért vagy kérdésért, és különösképpen a szíves véleményéért, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a bim@caleffi.com

LÁTOGASSA MEG MOST A bim.caleffi.com