21 April 2021

1961 - 2021 A Caleffi SpA a 60-ik születésnapját ünnepli

A rengeteg tapasztalat és a fiatal tehetséges emberek lelkesedése továbbra is kulcsfontosságú szerepet játszanak a jövőbeni fejlődésünkben

Caleffi 60th anniversary1961-ben Francesco Caleffi, egy makacs és jövőbelátó vállalkozó, megalapította a Caleffi kisvállalatot, amely sárgaréz és acél alkatrészeket kínált csapokhoz, szerelvényekhez és szelepekhez. Immár hatvan év telt el, és ma a Caleffi S.p.A., amelynek több, mint 1300 alkalmazottja, 10 olaszországi termelőüzeme és világszerte mintegy 20 értékesítési pontja van, több, mint 90 országban működő csoporttá nőtte ki magát. Az évek során kézről kézre adott alapvető értékek mindig változatlanok maradtak: munka, elkötelezettség, kutatás, fejlesztés, a helyi régió iránti szeretet, a részletekre való figyelem és az olaszosság. Ezeken az alapokon építjük tovább a jövő Caleffi-jét.

Büszkén ünnepeljük ezt a nagyon fontos évfordulót, illetve azt, hogy elértük ezt a mérföldkövet az ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal való folyamatos párbeszédnek köszönhetően.

Mindezen évek során szert tettünk szakértelemre, különböző képességekre, technológiákra, tapasztalatokra és újításokra, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy a fűtési és az otthoni vízrendszerek alkatrészeinek referencia gyártójává váljunk. Számunkra, akárcsak alapítónk számára, az értékesítés azt jelenti, hogy segítjük vásárlóinkat a technikai döntések meghozatalában, illetve előrejelezzük a későbbi igényeiket és a tőlünk telhető legjobb megoldásokat kínáljuk a problémáikra.

Az elmúlt 60 évben különböző korszakokon, trendeken és eseményeken mentünk keresztül, de ez az elmúlt év minden bizonnyal a legnagyobb kihívást jelentette mindenki számára. Igyekeztünk lokálisan cselekedni és különbséget tenni, mivel szoros kapcsolatunk van a helyi régiókkal. Számunkra a kiválóság biztosítása azt is jelenti, hogy a helyi közösségre kell összpontosítani, elő kell mozdítani a társadalmi felelősséget és az emberek tiszteletét. Reméljük, hogy további önzetlen erőfeszítések mozgatórugójaként működtünk, mivel a legjobb eredményeket csak közös munkával lehet elérni.

Legfőbb kívánságunk, hogy továbbra is a szokásos módon tudjunk üzletet folytatni a piacon az első 60 évben megszerzett szilárdság, érettség, megbízhatóság és tudás felhasználásával. Mindezt amellett, hogy megvalósítsuk, amire Francesco Caleffi tanított minket, és amire a csoportot most vezető fia, Marco, továbbra is nevel bennünket.

OLVASSA EL CALEFFI TÖRTÉNETÉT