Seritë 6370

Aktuatorë për valvula përzierëse nga 2" deri 5".

Shko te
637012.png
637012_dim~-~page-1.png
637012.png
637012_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuatorë për valvula përzierëse nga 2" deri 5".
Me mikroçelës të dyfishtë ndihmës.

Të dhënat teknike

Koha e operimit: 180 s
Konsumi i energjisë: 4,5 VA
Klasa e mbrojtjes: IP 42
Vlerësimi i rrymës së mikroçelësit ndihmës (250 V): 16 (4) A

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Furnizimi me energji elektrike
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuatorë për valvula përzierëse nga 2" deri 5". Me mikroçelës të dyfishtë ndihmës. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 4,5 VA. Klasa e mbrojtjes: IP 42. Vlerësimi i rrymës së mikroçelësit ndihmës (250 V): 16 (4) A.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuatorë për valvula përzierëse nga 2" deri 5". Me mikroçelës të dyfishtë ndihmës. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: 4,5 VA. Klasa e mbrojtjes: IP 42. Vlerësimi i rrymës së mikroçelësit ndihmës (250 V): 16 (4) A.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi