Kompanija

Caleffi proizvodi komponente visokog kvaliteta  za grejanje, vodovod, ventilaciju i obnovljive izvore energije, za stambene i industrijske sisteme. Takođe, obezbeđujemo najsavremenije komponente za primenu u merenju.

Pogledajte našu prezentaciju, saznajte trend prometa i investicije, saznajte broj zapolenih, zamalja u kojima poslujemo kao i broj broj proizvodnih pogona.

Vidite podatke

Vizija

VIZIJA

Biti lider u 50 zemalja, u eri globalizacije, znači sprovođenje homogenih procesa internacionalizacije, fokusiranje na inovacije i poštovanje temelja naše filozofije.

Naša filozofija

SERTIFIKATI

Caleffi neprekidno nastoji da pokrije najvažnije standarde predložene ISO standardima. Takođe ima strogu politiku kvaliteta, životne sredine, zdravlja i bezbednosti.

SVI SERTIFIKATI

Proizvodni program

PROIZVODNI PROGRAM

Realne instalacije naše opreme u sistemima vodovodnih instalacija, sistemima za grejanje i merenje potrošnje toplotne energije kao i sistemima obnovljivih izvora energije.. 

VIDITE STUDIJE SLUČAJA

Istorija

ISTORIJA

 

Kompletna istorija kompanije Caleffi je detaljno razrađena: od samog početka 1961. do brzogra razvoja 80-ih do širenja na inostrano tržište 90-ih. Prekretnica poslovanja bilo je otvaranje istraživačko centra CUBOROSSO i automatskog skladišta MAV.

 

Klikni za batne događaje

ORGANIZACIONA STRUKTURA

Struktura vodeće italijanske companije Caleffi S.p.A., od vlasnika i direktora Marka Kalefija (Marco Caleffi) do različitih sektora organizacione strukture.

PRIKAZ ORGANIZACIONE STRUKTURE