Missie

Caleffi is een internationaal leidinggevend bedrijf in de ontwikkeling en productie van componenten voor centrale verwarming en sanitair en marktleider in Italië in hoogkwalitatieve hydronische oplossingen.

De basis voor het succes van ons bedrijf is de Total Quality, die afhangt van de kwaliteit van de afzonderlijke activiteiten die samen het volledige productieproces vormen. Daarom zijn alle werkzaamheden van ons personeel, van ontwerp tot productie en dienst-na-verkoop, belangrijk.

Voor ons zijn zelfs de kleinste details van grote betekenis, omdat deze een positief effect kunnen hebben op het hele systeem. Met dit principe in het achterhoofd, spant Caleffi zich in opdat ieder personeelslid zich direct, en als onderdeel van een geheel, betrokken voelt bij het proces dat bijdraagt aan de eindkwaliteit.

Ons doel en tevens onze filosofie is daarom keuzes te stimuleren die, binnen de context van een strikte morele code, het menselijk potentieel en de innovatie ten goede komen. Dit getuigt van onze correctheid en het nakomen van de verplichtingen die we op ons genomen hebben.

Visie

 • Leiderschap

  Caleffi S.p.A. is in Italië marktleider in de productie van onderdelen voor verwarming- en airconditioninginstallaties voor huishoudelijke en industriële toepassingen. Ons doel is deze nr. 1 positie te handhaven op de Italiaanse markt en de naambekendheid op de lokale markten te vergroten.
   

 • Globalisering

  Caleffi is in meer dan 50 landen aanwezig en werkt vanuit lokale verkoopskantoren. Wij geloven sterk in internationalisering door een uniforme en gecoördineerde aanpak van de diverse nationale markten.
  Ons doel voor de toekomst is de realisatie van een intercultureel marketingprogramma gebaseerd op gemeenschappelijke waarden.

 • Innovatie

  We streven ernaar onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten uit te breiden om te kunnen voldoen aan de marktvereisten. De groei van technische en technologische kennis is immers een noodzaak om bij te blijven in de hedendaagse tijd.

Filosofie

 • Customer care

  Onze dienstverlening aan de klant moet steeds doeltreffender en toegankelijker worden. Onze service, technische ondersteuning, persoonlijke advisering en dienst-na-verkoop zijn erop gericht om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen.

 • Respect voor het milieu

  Wij willen een zuinig gebruik van energie en grondstoffen garanderen, waarbij ons leefmilieu zoveel mogelijk wordt beschermd.

 • Werkomgeving

  Caleffi stimuleert een werkomgeving die veilig en comfortabel is, die de persoonlijke en professionele ontwikkeling stimuleert en waarin iedereen zich bewust is van de risico’s die de werkzaamheden met zich mee kunnen brengen.

 • Opleiding

  Om gelijke tred te houden met de zich steeds verder ontwikkelende technologie, hebben wij tot doel ons personeel voortdurend bij te scholen..

 • Relatie met onze medewerkers

  Wij vinden het belangrijk én correct dat een werkrelatie gebaseerd is op onmisbare wederzijdse loyaliteit, transparantie en samenwerking.

 • Verantwoordelijkheid

   Onze doelstelling is te werken met het volste respect voor de economische en sociale verwachtingen en de verwachtingen op het vlak van milieu en dat van alle partijen, zowel in de particuliere als de collectieve sector, die betrokken zijn bij de activiteiten van ons bedrijf.