Caleffi is een internationaal leidinggevend bedrijf in de ontwikkeling en productie van componenten voor centrale verwarming en sanitair en marktleider in Italië in hoogkwalitatieve hydronische oplossingen. Het doel van Caleffi is de hoogste kwalitatieve standaards te handhaven en een maximale klanttevredenheid na te streven met respect voor het milieu. De productie vindt plaats in Italië. De distributie wordt verzorgd door filialen in Europa, Amerika en China. Wereldwijd stelt de groep ongeveer 1000 mensen tewerk. Caleffi producten worden gebruikt in meer dan 50 landen dankzij de certificering door 30 verschillende instanties.

Caleffi

RDZ werd opgericht in 1978 en is ondertussen uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in Italië in de ontwikkeling en creatie van systemen en regelunits voor verwarming en –koeling voor zowel vloeren, wanden als plafonds en luchtbehandelinginstallaties voor zowel huishoudelijke als industriële systemen. Het bedrijf is UNI EN ISO 9001: 2000 gecertificeerd, stelt momenteel ongeveer 70 mensen tewerk en genereert een omzet van bij benadering 40 miljoen Euro. In de afgelopen 10 jaar volgden maar liefst 7000 HVAC professionals de befaamde trainingen in het congres centrum van RDZ.

UNI EN ISO 9001: 2000 certified, it designs and creates underfloor heating and cooling systems, radiating heating and cooling systems for wall and ceiling installation, temperature regulating units and air treatment solutions for domestic and industrial systems. 

RDZ

Altecnic ervaart als erkend HVAC bedrijf en als voorname partner van Caleffi groot succes in Noord-Europa. Door een hooggekwalificeerde en uiterst competente verkoopsorganisatie kon de groep vaste voet krijgen in de Angelsaksische regio en meer bepaald het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Sinds 1987 hebben klanten kunnen rekenen zowel op producten van de hoogste kwaliteit als op een excellente service waarbij Altechnic hun bedrijfsslogan ‘u vraagt, wij antwoorden’ handhaaft.

Altecnic

Binnen de groep is Pressco S.p.A. het bedrijf dat zich bezighoudt met het persen en mechanisch bewerken van messing. De warmpersafdeling bestaat uit 21 persen, welke variëren van 200 tot 800 ton en artikelen produceren wegend tussen 40 en 6000 gram. Het bedrijf biedt zijn klanten een groot aantal oppervlakteafwerkingen: zwart, gepolijst, antiek, gebandpolijst en gezandstraald, en ook thermische behandelingen zoals het gloeien en spanningsvrij gloeien. De afdeling voor de mechanische bewerkingen is gespecialiseerd in de productie van kappen (moeren) met verschillende oppervlakteafwerkingen en verschillende galvaniseringen: vernikkeling, verchroming, enz. De analyse van nieuwe ontwerpen en de ontwikkeling en realisatie van de benodigde uitrustingen vinden binnenshuis plaats.

Pressco

All Valve Industries, distributeur van HVAC producten, is opgericht in 1988 en opereert succesvol op de Australische markt. Na vele jaren een partner te zijn geweest van Caleffi, maakt het bedrijf sinds 2011 echt deel uit van de groep: All Valve Industries zet onze producten met succes in de markt terwijl het een zelfstandig management en een multi-brand verkoopmodel behoudt.

Allvalve

Opgericht in 1949, is CRISTINA Rubinetterie uitgegroeid tot een van de grootste "protagonisten" van de branche, een waar referentiepunt in de markt voor sanitairartikelen, in staat om te anticiperen op designtrends en om innovatieve, mooie, functionele oplossingen met aandacht voor het milieu voor te stellen. Met 4 fabrieken, een totaal van 35 duizend vierkante meter oppervlak en 250 werknemers, is CRISTINA S.r.l. vandaag de dag meer dan trots op zijn eigen productie in Italië die wordt gedistribueerd naar 70 landen.

Cristina

Ekinex is een initiatief onwikkeld in 2012 dankzij een groep technische experts op het gebied van automatisering en in het bijzonder in de KNX-standaard. Na de ontwikkeling van de eerste set van gecertificeerde producten, werd in 2014 officieel de website gepubliceerd voor de wereldwijde markt, waarmee contact kan worden gemaakt met de vele exploitanten van de huis- en gebouwautomatisering, architecten en interieurontwerpers.

Vandaag de dag is Ekinex rechtstreeks aanwezig in 98 landen wereldwijd door het distribueren van zijn know-how en typisch Italiaans kwaliteitsontwerp. Onze onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria hebben besturingssystemen voor huizen en gebouwen ontwikkeld die de waarde van domotica-technologie en -innovatie, de esthetiek van design en de aandacht voor detail combineren.

Ekinex