Caleffi is een internationaal leidinggevend bedrijf in de ontwikkeling en productie van componenten voor centrale verwarming en sanitair en marktleider in Italië in hoogkwalitatieve hydronische oplossingen. Het doel van Caleffi is de hoogste kwalitatieve standaards te handhaven en een maximale klanttevredenheid na te streven met respect voor het milieu. De productie vindt plaats in Italië. De distributie wordt verzorgd door filialen in Europa, Amerika en China. Wereldwijd stelt de groep ongeveer 1000 mensen tewerk. Caleffi producten worden gebruikt in meer dan 50 landen dankzij de certificering door 30 verschillende instanties.

Caleffi

RDZ werd opgericht in 1978 en is ondertussen uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in Italië in de ontwikkeling en creatie van systemen en regelunits voor verwarming en –koeling voor zowel vloeren, wanden als plafonds en luchtbehandelinginstallaties. Het bedrijf is UNI EN ISO 9001: 2000 gecertificeerd, stelt momenteel ongeveer 70 mensen tewerk en genereert een omzet van bij benadering 40 miljoen Euro. In de afgelopen 10 jaar volgden maar liefst 7000 HVAC professionals de befaamde trainingen in het congres centrum van RDZ.

RDZ

Altecnic ervaart als erkend HVAC bedrijf en als voorname partner van Caleffi groot succes in Noord-Europa. Door een hooggekwalificeerde en uiterst competente verkoopsorganisatie kon de groep vaste voet krijgen in de Angelsaksische regio en meer bepaald het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Sinds 1987 hebben klanten kunnen rekenen zowel op producten van de hoogste kwaliteit als op een excellente service waarbij Altechnic hun bedrijfsslogan ‘u vraagt, wij antwoorden’ handhaaft.

Altecnic

Binnen de groep is Pressco S.p.A. het bedrijf dat zich bezighoudt met het persen en mechanisch bewerken van messing. De warmpersafdeling bestaat uit 21 persen, welke variëren van 200 tot 800 ton en artikelen produceren wegend tussen 40 en 6000 gram. Het bedrijf biedt zijn klanten een groot aantal oppervlakteafwerkingen: zwart, gepolijst, antiek, gebandpolijst en gezandstraald, en ook thermische behandelingen zoals het gloeien en spanningsvrij gloeien. De afdeling voor de mechanische bewerkingen is gespecialiseerd in de productie van kappen (moeren) met verschillende oppervlakteafwerkingen en verschillende galvaniseringen: vernikkeling, verchroming, enz. De analyse van nieuwe ontwerpen en de ontwikkeling en realisatie van de benodigde uitrustingen vinden binnenshuis plaats.

Pressco

All Valve Industries, distributeur van HVAC producten, is opgericht in 1988 en opereert succesvol op de Australische markt. Na vele jaren een partner te zijn geweest van Caleffi, maakt het bedrijf sinds 2011 echt deel uit van de groep: All Valve Industries zet onze producten met succes in de markt terwijl het een zelfstandig management en een multi-brand verkoopmodel behoudt.

Allvalve

Founded in 1949, CRISTINA Rubinetterie has grown over the years to become one of the great "protagonists" of the industry, a true point of reference in the sanitary fittings articles market, able to anticipate the trends of design and to propose innovative, beautiful, functional solutions attentive to the environment. 

With 4 plants and a total of 35 thousand square meters of covered surface and 250 employees - CRISTINA S.r.l. is today more than ever proud of its made in Italy own production currently distributed to 70 countries.

Cristina